6. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

„Karvased seinad“

When the world slips you a Jeffrey, stroke the furry wall.

Tere Kallid lugejad. Kui elu muutub hirmutavaks ja irratsionaalseks siis silita „Karvast seina“  ning kõik saab korda. Nii, nüüd  lugeja mõtleb, mis jama see veel on? Kinnitan teile, see ei ole jama vaid on üks trobikonnast  niitvast huumorikillust  filmist „Lohista ta lavale“ ( Get him to the Greek ).

 Vaatajale komöödiast  „Forgetting Sarah Marshall“ tuttav mürglimees, „maailm ja mina“ surematu Briti rockstaar Aldous Snow on tagasi. Põhjakäinud rockigurut kehastab ebajumalaks tituleeritud näitleja  Russell Brand, kelle enda eraelu ei jää just väga mängitavale karakterile alla. Lühidalt mängib mees ennast kuubis. Geniaalne muusik ( loe - kõndiv seks) on rikka hellitatud rokistaari tüütust rutiinist, ebaõnnestunud viimasest plaadist tüdinenud ja asub otsima, üllatus, üllatus - elu mõtet. Otsing ei tähenda, et eesmärgile jõudmiseni ei võiks paari orgiat korraldada. Kuid julmal plaadifirma omanikul Sergio Romal (Sean Combs ) on artistiga aga  täiesti teine plaan.

Teenida palju raha ja puhuda Aldous Snow karjäärile uus tuul purjedesse ja seda 72 tunniga. Peaaegu võimatu missiooni? Ülesanne usaldatakse noorele ambitsioonikale assistendile Aaron Greenile (Jonah Hill „Superbad“ ). Missioon käsk on lihtne: „Lenda Londonisse ja eskordi rokijumal 72 tunniga Los Angelisse maailmatuuri avakontserdile Greek Theatre’i lavale!“. Jõudes Londonisse, võtab ülesanne hoopis teised mõõtmed. Tähelepanu, valmis olla,  start  - meeletud peod, narkootikumide kehaõõnsustes smugeldamine, üle käte teleshowd, kaklused, gruopie´d, stripparid, karvased seinad ja salapärane sigaret „Jeffrey“  on vaid mõned väikesed takistused, kust noorel assistendil tuleb rokkstaari läbi kantseldada, et eesmärgile jõuda. Sest olgu hind lõppkokkuvõttes kuitahes kõrge,  peab ta staari igal juhul lavale lohistama.

Filmi kirjutanud ja lavastanud  Nicholas Stoller ( „Yes Man“ ) ei ole huumoriga tagasi hoidnud. Ütlen otse välja, et film on roppnaljakalt ropp. Nii , et kelle tundeid riivab ülepakutud F sõnade ja teiste sealt killast sõnade vabavool, siis soovitan film vahele jätta. Kellele see probleeme ei valmista, siis nalja saab kogu raha eest!

Lõpetaksin dialoogiga plaadifirma bossi Sergio Roma ja assistent Aaron Greeni vahel. Sergio: „I'm mind f..king you right now.“

Aaron: „Well I hope you have a condom cause I have a dirty mind.“

Autor: Urve Vilk, Kinoblogi - Tanel Tatter

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700