3. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kui emme tahab kinno, siis emme läheb kinno!

Täna räägin kinoblogis natuke hoopis teemal "emme lapsega kodus". Nõustugem - lapsega kodus on tore olla. Samas teab iga ema, kes lapsega kodus olnud, et  kogu su elu käib ümber lapse  - söötmine, mähkmed, jalutamine, vannitamine ja siis jälle ringiga algusesse. Elu enne seda oli hoopis midagi muud! Nüüd aga on põhiline jututeema, mida sa valdad, seotud lapsega.

Mul on väga hea meel, et nüüdseks on möödas ajad kui lapsega kuskile peale õues jalutamise minna ei saanud. Aastaid tagasioli isegi jalutada  raske, sest teedeehitajad polnud arvestanud sellega, et lapsevankriga liikujad on olemas.

Nüüd tekib üha rohkem võimalusi, kuidas elada mitmekülgsemat elu ka lapsepuhkuse ajal. Näiteks kui emme tahab kinno, siis emme läheb kinno! Nüüd juba teist kuud on ka Solaris Kinos kord kuus kolmapäeva hommikuti võimalik lapsega meeldivalt filmi nautida, kartmata, et lapsenutt kaaskülastajaid häiriks. Kuidas nii? Äärmiselt lihtsalt, sest ka nemad on beebiga. Tavalisele seansile ju oma beebiga ei lähe, tavaseanss võib ühelt poolt olla beebile häiriv ja teiselt poolt muuta teiste filmihuviliste elamuse saamise võimatuks.

Seevastu emme ja beebi kinopäev tähendab seda, et emme vaatavab filmi ja kõigil on beebid kaasas. Et  asi oleks kodusem, põlevad saalis pooltuled ja heli on tavalisest madalamaks keeratud, et maimukesi mitte häirida. Juhul kui laps peaks hädasti mähkmevahetust vajama, siis mugavad mähkimislauad on lähedal, nii et seegi toiming ei häiri kedagi. Ja kinno pääseb lahedalt alt parklast otse liftiga üles III korrusele. Enne ja peale seanssi saab sõbrannadega maailmaasju arutada.

Augustis vaatasime emmedega romantilist komöödiat „ Kirjad Juliale“, septembris aga oleme planeerinud humoorika filmi – „Titetegu“ Jennifer Anistoniga peaosas. Teema küll lapsesaamise ja muu sarnasega seotud, aga siiski peaks mõtlemisainet andma ka muuks, kui ainult oma beebikasvamise teemadeks. Kino hea omadus võrreldes koduse teleka vaatamisega on eelkõige see, et suures saalis koos kogetud tunded on tugevamad. Jagatud rõõm on suurem kehtib siin täiega.

Nii et emme, beebid ja sõbrannad ligi ja kino ootab teid!

 

 

Autor: Urve Vilk, Kinoblogi - Tiina Drui

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700