Kinþall

Tere kallid lugejad. Täna kirjutan ma teile lavastaja Robert Rodrigueze uhiuuest you just f… with the wrong  mexican märulist „Machete“ ehk gruusia keeli Kinþall.

2007. aastal jõudis  kinodesse lavastajate  Quentin Tarantino ja Robert Rodrigueze vanadest B-kategooria filmidest inspireeritud ühisprojekt Grindhouse. Tarantino väntas väga kirevatest karakteritest kupatava thrilleri Death Proof  (NB! Pean siinkohal teie tähelepanu korra kõrvale juhtima –  filmil on super soundtrack ) ja Rodriguez omakorda lõbusa ülevõlli õudusfilmi Planet  Terror. Kui „Grindhouse“ USA kinodes duubelseansina välja tuli oli kahe filmi vahele vahele tehtud stiilsed libatreilerid  tegijatelt nagu Eli Roth ("Hostel"), Edgar Wright ("Shaun of the Dead"), Rob Zombie ("The Devil's Rejects") ja  ka Robert Rodriguez isiklikult. Tema libatreiler „Machete“ osutus meeletult populaarseks, et lavastajal ei jäänud muud üle, kui nüüd täispikk film teha.

Nii sündis kättemaksust nõretav Mehhiko machodraama, mille peaosadesse õnnestus lavastajal saada väga märkimisväärne näitlejate ansambel.  Peaosas sünge rõugearmiline, tindiga kaetud Danny Trejo ( „Heat“ ), kaasa löövad, tulistavad ja tulistavad veel natuke ja siis löövad uuesti - Michelle Rodriguez, Jessica Alba, vanameister Robert De Niro, Lindsay Lohan, Cheech Marin, Jeff Fahey, Don „Miami Vice“ Johnson isiklikult. Ja te kujutage ette, Steven Seagalit näeme Machetes üliõela  gangsterina. Ma olin kindel, et Steven Seagalit ei saa tappa ( nagu ka Chuck Norrist loomulikult, seda teavad väikesed lapsed isegi ) ja nii see jääb. Kuid elu on vahel üks kinþalli väärt vigurvänt. Igatahes on nüüd põhjus kinno minna ja vaadata üks korralik B klassis istuma jäänud  A klassi film. Film on kõigile, kes elu liiga tõsiselt ei võta, kes võtab, siis palju õnne ja üks „Machete“ ka teile.

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Kinoblogi - Tanel Tatter

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara