8. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toitumisspetsialist nõustab uues blogis

Suvised tervitused kõigile. Olen siin leheküljel uusim blogija, mistõttu otsustasin, et on asjakohane, kui esimeses sissekandes end tutvustan ning põhjendan, miks minu kirjutatut ning soovitusi tõsiselt võiks võtta.

Usun, et see on oluline just valdkonna tõttu, millest kirjutan - tervislik toitumine. Kindlasti on teil selles osas omad arvamused nagu meil kõigil, kuid muu seas selgitan, miks see nii on, et soovitused varieeruvad seinast seina, ka inimeste seas, kes end spetsialistideks nimetavad.

Olen seda valdkonda nüüdseks 10 aastat uurinud, kuid suurimad läbimurded on toimunud paari viimase aasta jooksul. Võin enesekindlusega väita, et suurem osa puzzlest on nüüdseks koos. Tegelen uurimise, avastamise ning leitu kontrollimisega keskmiselt 3-4 tundi päevas, mis tähendab, et igas kuus töötan läbi umbes 100 tundi ja aastas üle 1000 tunni materjali. See teeb kokku umbes 40-50 ööpäeva igas aastas.

Arvan, et mul on antud valdkonnaga tegeledes kõik nohiku omadused olemas, sest naudin teaduslikku materjali sukeldumist ning selle seltsis mitmete tundide veetmist. Ma ei usu ühtegi väidet, mis ei ole piisavalt tõendatud, tänu millele olengi enda suurima tugevuse selles valdkonnas välja arendanud - tõese informatsiooni prahi seast väljasõelumise.

Olen aastate jooksul kõike õpitut enda ning tuttavate peal katsetanud, mistõttu ei ole mu teadmised üksnes teoreetilised. Nüüdseks olen kindel, et korrektne toitumine ei ole abimees üksnes kehakaalu korrigeerimisel, vaid ka krooniliste haiguste ravimisel.

Annan endast parima, et mu postitused võimalikult põnevad ning informatiivsed tuleksid, sest tevislik toitumine on valdkond, mis meid kõiki puudutab.

 

Autor: Urve Vilk, Toitumisblogi - Toitumisspetsialist Robert Nool

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700