Muutuste protsessi võlu ja valu

Muutused elus ei saa reeglina algust elu tipphetkedel, õitsengu perioodil, vaid ikka siis, kui vaimne või füüsiline valu väljakannatamtuks muutuvad ja  viimane piir on käes. Sest me oleme piisavalt laisad tegemaks midagi, kui me end mugavalt tunneme.

Kui viimane piir on kätte jõudnud, siis me ei esita enam küsimust stiilis kuidas ellu muutusi sisse viia, millest alustada tuleks ning millised on laias laastus punktide kaupa need sammud, mida astuda. Siis me lihtsalt astume selle sammu, mis üldjuhul tähendab seda, et lendama tuleb õppida lendamise käigus.

Reisikirjelduste lappamine on midagi muud kui teeleasumine. Ühtegi kogemust ei saa edasi anda, saab anda vaid kirjelduse, mismoodi see kõik selle kirjeldaja jaoks välja nägi ehk kui tsiteerida üht tarka meest, siis leiab järgmisest lausest väga palju:

“See, kes soovib vastuseid, asugu teele, sööstku kuristikku, loobugu tagatistest ja elu kõrvalt vaatlevast hoiakust. Teisi variante ei ole. Pole tagatist isegi selle kohta, et teekond õnnelikult kulgeb.”

Meil kõigil on sarnased hirmud aga kunagi ei ole ühtset tegutsemisretsepti. Meil kõigil on sarnased vajadused aga kunagi ei eksisteeri ühtset viisi kuidas neid rahuldada. Meil kõigil on erinev isiklik ajalugu, kogemustepagas ja unistused. Seega saab tee millenigi olla vaid ainulaadne, mitte midagi, mida on võimalik kopeerida, üle võtta.

Osale arutelus

 • Urve Vilk, Enesearengu blogi - Kristo Kiviorg

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

ÄRIPÄEV AS otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

28. september 2018

Teabevara