Autor: Ann Vainlo • 25. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Talvepäevad, kas ja kellele neid vaja on?

Suvepäevad tunduvad olevat juba traditsiooniks saanud, jõulupidu – loomulikult, ilma ei saa! Milleks aga talvepäevad? Veel üks kuluartikkel?

Kindlasti mitte. Ettevõtete ja asutuste talvepäevad on suurepäraseks alternatiiviks suvepäevadele. Kui suvisel ajal on inimeste vaba aeg rohkem sisustatud ja suures osas ka ette planeeritud, siis talvine aeg on vabam. See asjaolu võimaldab talvepäevadel osaleda suuremal osal töötajaskonnast. Talvepäevad on hea võimalus kollektiivi ühtsustunde ja meeskonnavaimu tugevdamiseks ning töötajaskonna motiveerimiseks. 

Nagu iga eduka sündmuse planeerimisel saavad talvepäevadki alguse eesmärgi püstitamisest. Kui eesmärk on paigas, saab selgeks, kas ja millisel kombel talvepäevi korraldada ning millest jäädakse ilma, kui neid ei korralda. Eesmärgist selgub ka ürituse stiil ja aeg, millest omakorda tuleb lähtuda talvepäevade koha valikul. Millistele tingimustele see koht vastama peab? Kas seal on võimalik ette võtta eesmärgile vastavaid ning põnevaid ja meeleolu loovaid tegevusi? Millised on toitlustamise võimalused? Kas on vaja majutust või mitte?

Tulemusrikkamad ja meeldejäävamad talvepäevad peaks kestma paar päeva. 

Mida talvepäevadel teha?

- Tutvustada ettevõtte möödunud aasta tulemusi ja selgitada uusi eesmärke. Ettevõtte eesmärgid ei ole ainult juhatuse teema, vaid seda peavad mõistma kõik meeskonna liikmed. Iga organisatsioon on nii tugev, kui tugev on tema kõige nõrgem liige. Kõik töötajad peavad olema motiveeritud tegutsema parima tulemuse saavutamiseks. 

- Aktiivne puhkus - mürada ja mängida ehk teisisõnu end lihtsalt välja elada. Selleks pakume alljärgnevalt mitmeid võimalusi:

Strateegilise mõtlemise arendamiseks

Seiklusfirma 360 Kraadi pakub strateegiamängu Lquiz

Seltskonnamängud firmadele

Meeskonnatunde arendamiseks

Ühine kokkamine KülaVillas Tallinna lähedal Kajamaal

Lõõgastumiseks

Saunapäev Saunakülas

Suusapäev Otepää lähedal Metsatul

Adrenaliini saamiseks

Saanisafari Männiku Safarikeskus

Saanisafari Järveveere puhkekeskusesse

Silmaringi avardamiseks ja kultuurielamuse saamiseks

Talvepäevad suitsusauna ja põnevate kogemustega Põlvamaal

Kultuurielamus teatrielamuse ja pimeõhtusöögiga Viljandis

Toredaid mõtteid veel talvepäevade läbiviimiseks leiab SIIT.

Lõbusaid talvepäevi soovides!

 

 

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700