Ühepäevased suvepäevad on sageli palju efektiivsemad

Suvel on vaid loetud nädalavahetused. Pere ja lähedastega koosoldud aeg on alati liiga napp. Ühe päevaga jõuab väga palju teha. Kõige olulisem meeskonna jaoks on koos veedetud kvaliteetaeg töövälises keskkonnas.

Oluline, et tegevusele järgneks ühiselt vabalt veedetud aeg, kas grillides, tantsu lüües või lihtsalt juttu ajades, et omavahel muljeid vahetada ja nii mõnedki tööjutud "sirgeks rääkida".  Soovitan soojalt 24h suvepäevi, ööd on ju lühikesed ja ööpäevaga jõuab palju. 

Toon ühe näite 24h suvepäevast, mida hiljaaegu Pidupäeva FB mängu võitjale Martna lasteaiale korraldasime. Kogunesime reedel kell 14.00, pakkusime kerget lõunasööki, seejärel siirdusime Kajamaa Viburajale õppima ja veretut vibujahti pidama. Metsast tagasi tulles oli meid ootamas õhtusöök. Peale õhtusööki toimus parimate töötajate ja vibujahil osalejate tunnustamine. Seejärel liikus tegevus vabas graafikus – räägiti juttu, käidi saunas või löödi tantsu. Öösel said teravsilmad veel öise laserlaskmisega tegeleda.

Tugevamad jutustajad lõpetasid varahommikul, mil pakuti juba hommikusööki. Seejärel sõitsime Metsanurme külakeskusesse väikesele tuurile ning meeskonnamängule. Kerge pikniku järel  siirdusid õnnelikud, kuid väsinud suvepäevalised koju. Kuuldavasti algas järgmine nädal hoopis teise energiaga.

Allpool mõned ideed, mida ühepäevastel suvepäevadel ette võtta:

Adrenaliiniotsijatele

• Elamuslik päev Otepää Seikluspargis  või Lontova Seikluspargis
• Meeldejääv seiklus ATV-ga Männiku Safarikeskuses
• Võidusõit  Laitse Rallypargis

Käsitööd armastavale seltskonnale

• Seebitegu Saaremaal GoodKaarma Seebikojas
• Toimekas päev Setomaal Taarka Tarõs

Looduse nautlejatele

Kajakimatk Tallinna Lahel
• Suvepäev koos kalastusretkega Võrtsjärvel
Kalepurjekaga Võrtsjärvele
• Ürgne seiklus vibuga Kajamaal
• Piknik looduses, kas mõnes pargis või näiteks Viimsi Vabaõhumuuseumis või Eesti Vabaõhumuusemis

Tantushuvilistele

Kariibi hõnguline pidu seal, kus just sulle meeldib

Stiilipeo huvilistele - ideid Kostüümikontorilt

• Elusta Metsik Lääs - jaga seltskond kauboideks, indiaanlasteks ja saloonitüdrukuteks ning ela oma elu huvitavaks! Pauguta (mängu)püsse ning vaata, kas headus võidab ja üksik mehine kauboi ratsutab filmi lõpul päikeseloojangu suunas...

• 30. aastad - praegu väga menukas teema, mida saab edasi arendada näiteks Hercule Poirot´ või endise Eesti Vabariigi võtmes.

• Rahvaste sõprus - jaga seltskond eri rahvusteks ja lase fantaasial voolata. Iga rahvus peaks mõistagi andma oma panuse nii söögilauale kui ka meelelahutusprogrammi.•Austin Powersi pidu - kultusfilmi ainetel lustakas ettevõtmine, mida ei piira muu kui piiratud kujutlusvõime.

Veinihuvilistele

Koduveini koolitus koos degustatsiooniga

Heategijatele

Talgud looduses ELF-ga

 

 

Osale arutelus

 • Ann Vainlo

  Ann Vainlo
  pidupäev.ee ja seminariruum.eu toimetaja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Tallinna Õpetajate Maja – väärikas peo ja koolituskoht vanalinna südames

Tallinna Õpetajate Maja on raekoja platsi ääres asuv kolmest majast koosnev kompleks, kus on võimalik korraldada pidusid, konverentse, koolitusi, vastuvõtte, kontserte ja palju muud.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima otsib BÜROOJUHTI

Maxima Eesti OÜ

24. aprill 2018

Maxima is looking for a MANAGEMENT BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

22. aprill 2018

Teabevara