Autor: Ann Vainlo • 21. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida teha aastavahetusel?

Foto: pixabay.com
Aastavahetus saabub igal aastal kuidagi ootamatult. Sestap on juba täna hea plaane pidada, kui on soovi uut aastat kodust väljas vastu võtta, näiteks merekruiisil või hoopis pidulikul ballil.

Mõned viited:

Aurik Katharina ootab uusaastakruiisile kella 21-01 nautima särtsakat tantsumuusikat ja võimast ilutulestikku merel, pilet 25.-. Aasta esimesel päeval saab aurikul Katharina kella 13.00-14.30 uusaastakruiisil tervitada Merekultuuriaastat, pilet 5.-,

GOLDENEYE BALL Villa Ammendes Pärnus - glamuurne kulminatsioon 2015. aastale. James Bond joob aperitiiviks DryMartinit, kohal on Bondi tüdrukud, ei puudu ka kasiino, sigarid ja kihisev šampanja. 

Prantsuse gurmee õhtusöök restoranis Bordoo Tallinna vanalinnas. Teid ootab 5-käiguline gurmee õhtusöök, peakoka show ja elav muusika. Pärast keskööd jätkub pidu baaris KONYAK koos DJ-ga

Aastavahetus Viljandis - Viljandi Grand Hotell ootab teid šampanjaga, et saaksite end Sakala Keskuses toimuvale aastavahetuspeo jaoks õigesse meeleollu viia.  Peol ootab teid kolmekäiguline õhtusöök ja meeleolukas programm, kus peaesinejaks Robin Juhkental & The Big Bangers. Hommikul on teie jaoks valmis hommikubufee ja hotellist võite end alles pärastlõunal välja kirjutada.

Gurmee õhtusöök teie valitud kohas, ilma et peaksite lillegi liigutama! Senses peakokk Nikita mõtleb lähtuvalt teist ja keskkonnast välja personaalse menüü. Laske meeled vabaks ja vaadake, millise maitsebuketiga teid üllatatakse.

Eksootiline latiino aastavahetuspidu hotellis Euroopa - salsa, bachata, kizomba ja Afro-Kuuba rütmide maailm kutsub. Saate nautida kuuma tantsuetendust, õppida tantsusamme ja astuda uude aastasse salsarütmis. Muusikalise poole eest kannab hoolt populaarne Euroopa salsa-DJ Enrique Fabregas. Vahuvein sobib imehästi õhtut alustama ja buffee-õhtusöögil pakutakse põnevaid ja vürtsikaid maitseelamusi ladina-ameerika köögist.

Aastalõpupidu hotelli Wesenbergh kuursaalis Rakveres - kolmekäiguline pidulik õhtusöök, tantsi elava muusika saatel kas või varbad villi ja ööbimine samas hotellis soodsa hinnaga.

Lisaks vaata ideid www.pidupäev.ee.

Rõõmsat aastavahetust!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700