Autor: Ann Vainlo • 19. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida jõuluks kinkida?

Igaüks teab, milleks ja kellele tal just kingitust on vaja teha. Aga, mida kinkida? See on paljudele valmistanud aeg-ajalt ikka “peavalu”. Pidupäev.ee toimetaja Ann Vaino jagab mõningaid kingiideid. Nende veidi ebatavaliste ideede põhimõtteks on elamus, emotsioon, heategu või rõõm.

Lugemishuvilistele raamat. Ainus kingitus, mida avatakse ikka ja jälle. Vaata näiteks Rahva Raamatu e-poest.

Veesõpradele külaskäik SPA-sse. Miks mitte Viimsi SpasseStrandi Pärnus või hoopis Meresuu Spasse Narva-Jõesuus.

Adrenaliinihuvilistele Ronimisministeeriumi kinkekaart, mis annab võimaluse julgust ja visadust sobival ajal proovida.

Golfisõpradele Green Cardi kevadine kursus Niitvälja Golfiväljakul - peale talvist pööripäeva hakkavad päevad jälle pikemaks minema. Seega, kevad pole enam mägede taga.

Loodushuvilistele jõulumatk räätsadega ja/või uiskudega rabas või hoopis tõukekelgumatk Seiklusfirmaga 360 Kraadi.

Loodusnautijale - üllata sõpra või pere ja tule mõnusale väljasõidule Kõrvemaa muinasjutulisse loodusesse. Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskus viib Teid mootorsaaniga metsa, vaatlema loodust, tegema ilusaid pilte ja jahtima jälgi ühes lõkkepiknikikuga metsas.  

Potentsiaalsetele kalameestele kalagiid Jarko Jaadlaga järvejääle - kogemus on näidanud, et püügiretk Jarkoga muudab teie arvamust tuntud fraasist: "Ühes otsas ussike, teises otsas lollike".

Loomasõpradele - Tallinna Loomaaia vaderiks – miks mitte mõne looma toitja olla?!

Hetke nautijatele fotosessioon SeeSee Fotostuudios. Millal te viimati fotostuudios käisite? Võta see iga-aastaseks traditsiooniks!

Heategijatele – mõtle laiemalt ja kingi hea tunne südamesse toetades MTÜ Mondo kaudu naiste toimetulekut Ghanas või kooliharidust Afganistanis.

Taevase sära nautijatele ilutulestik Adreanliin.ee poolt, vajadusel saab tellida ilutulestiku teile sobivasse kohta.

Kinkimisrõõm on suurim rõõm. Kink ei pea olema suur ja kallis. Sellest olulisem on tähelepanu ja märkamine. Vahel piisab heast sõnast või soojast käepigistusest. Pakkugem seda rõõmu sagedamini kui kalendritähtpäevi kirjas. Lähtugem kasvõi Pidupäeva lemmiklausest – iga päev on pidupäev!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700