(Sisuturundus) CM: Perefirma soovitab jõulukingiks talutoitu

Jõulud on ideaalne aeg väikeseks puhkuseks ja meenutuseks, mida toredat ja kasulikku sai aasta jooksul tehtud. Üks vahva traditsioon on sel ajal pidada meeles ka töökaaslasi ja koostööpartnereid.

“Sellega toetate kohaliku elu arengut ning samas leiab kingisaaja pakist puhast, armastusega tehtud ning tööstuslike lisaainetevaba toitu,“ tõi Rebane välja peamise argumendi.

Juba aastaid talutoodete valmistamisega tegelev ettevõte toodab suitsuliha vanavanaisade kombel – ikka ja ainult Eestimaisest lihast, soolates kamaraga tagakintsu tükid tünnidesse ning ladudes need siis toorelt suurde kerisega suitsuahju pikaks ajaks küpsema. Ka kohalikud leivad valmivad mahedast Eestimaisest rukkijahust, juuretisest ja veest nii, nagu meie vanavanemad seda aastasadu on teinud.

Näiteks võib Rebaseonu.ee toodangu hulgast valida kinkepaki, mis sisaldab mõnusat kõhutäit: 300 g suitsuliha, 330 g suitsuvorsti sinepiga ja 500 g rukkileiba. Kenasse paberist sangadega kotti pakitud jõulutervitus maksab 10 eurot. Väheke suuremaks suutäieks või suuremale seltskonnale võib valida 13-eurose pakise 500 g suitsuliha, 330 g sinepiga suitsuvorsti ja 500 g pähklileivaga.

„Meie usinad päkapikud võivad jõulupakki poetada mitmeid erinevaid kodutooteid nagu toorsuitsuliha, suitsutatud kalkuni rinnafilee, kalkunikintsud, sinepiga, küüslauguga, juustuga suitsuvortsi ja rõngas sinkvorsti, 15 sorti koduleibu,“ loetleb Rebane. „Lisaks Alam-Pedja looduskaitseala usinate mesilaste poolt korjatud mett, mida saab ka lisanditega nagu kaneel, ingver või jõhvikad. Samuti meesinepit ja Ehedat Ampsu jõhvikast, küüslaugust ja mädarõikast.“

Aga kuna oma silm on kuningas, on Rebaseonu sõbralik kollektiiv valmis oma toodanguga kohale tulema, sest ainult nii saab talutoodetest kõige parema ja oma maitsele vastava valiku teha. „Kutsuge meid külla, pakume tooteid proovida, räägime täpsemalt nende valmistamisest ning otsustame koos, mida sel aastal jõulupakki panna,“ ütleb Katrin Rebane.

Täpsem info:

Katrin Rebane
Tel: 56 249 310
E-post: katrin@rebaseonu.ee
Koduleht: www.rebaseonu.ee

Galerii

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara