(Sisuturundus) CM: Tundke heameelt lamedast kõhust

Inimkehas elavad üherakulised seened, mida nimetatakse pärmseenteks. Saades suhkrut, hakkab pärm seda sööma ja vohama ning kõhus tekib täispuhutud tunne. Kuidas sellest tundest vabaneda?

Dida tablettide koostises olevad ürdiekstraktid koos kaneelipuu eeterliku õliga aitavad säilitada organismi loomulikku mikrobioloogilist tasakaalu ja seega vähendavad punnis kõhu tunnet.

Tiina võtab enne sööki alati ühe Dida tableti. Varem paisus Tiina kõht süües nii, et ta tundis end täispuhutuna.  „Öösiti läks mu kõht väga punni ja tekkis tunne, et lähen lõhki. Gaaside ja kõhulahtisuse tõttu pidin sageli tualetis käima. Olin juba kaotamas lootust kuskilt abi saada, sest ei leitud mingisuguseid maoega sooletalitluse häireid. Et kõht ei paisuks, sõin väljaspool kodu väga vähe, nagu linnuke. Kandsin avaraid riideid, et peita oma punnis kõhtu.

Avastas Dida tabletid

„Möödunud suvel lugesin kaneeli kasulikkusest ja Dida tablettidest ning otsustasin neid proovida. Tundsin kohe positiivset mõju ja mõne aja pärast muutus mu kõht jälle lamedaks. Praegu on minu seedimine täiesti korras. Olen õnnelik, sest mu elu muutus silmnähtavalt paremaks.  Nüüd võtan alati ühe tableti enne hommikusööki ja teise tableti enne lõunasööki. See on nii hea tunne, kui kõht on jälle lame ja seedimine korras,“ jutustab Tiina naeratades.

Pärmseened põhjustavad kõhupuhitust

Pärmseen võib organismis kontrollimatult vohades põhjustada kõhupuhitust, üldist väsimust, päraku sügelemist ja seedehäireid. Nii juhtub pärmseente vohamise korral. Kui soolestiku kasuliku mikro?oora tasakaal on normaalne, on pärmseente kasv ja paljunemine kontrolli all. Siiski võivad ebatervislik või mittetäisväärtuslik  toit, stress ja mõnikord antibiootikumid  rikkuda soolestiku mikro?oora tasakaalu.
Sel juhul hakkavad pärmseened kontrollimatult vohama. Pärmseente peamine toit on suhkur. Kuid seda lõhustades eritavad nad toksiine, mis võivad põhjustada nõrkust, väsimust ja tekitada gaase, mis põhjustavad ebameeldivat kõhupuhitust ja venitustunnet. Nahaärritus ja päraku sügelemine on samuti tüüpilised tunnused. Pärmseentele meeldib kasvada keha niisketes kohtades ja limaskestadel.

Skandinaavia Dida tabletid

Kaneel on üks vanimatest maitseainetest, mida hakati tarvitama juba 5000 aastat tagasi. Traditsiooniliselt kasutati seda kui antibakteriaalset ja seedimist soodustavat vahendit. Dida tablette valmistatakse Skandinaavias hästi tuntud retsepti järgi, mida Rootsi taimetargad on edukalt kasutanud juba palju aastaid. Dida koostises on ravim- ja maitsetaimi, millel on antiseptiline, gaaside teket, venitustunnet ja puhitust vähendav toime. Kaneel, pune, küüslauk, nelgipuu õied, kardemoni viljad ning oliivipuu lehed on antiseptilise  toimega ja pärsivad kahjuliku mikro?oora  vohamist. Piparmünt ja apteegitill vähendavad kõhupuhitust ja venitustunnet ning aitavad lahti saada raskustundest maos pärast sööki. Niatsiin aitab hoida limaskesti normaalsena. Soolestiku ja seedimissüsteemi limaskestade seisund on hea enesetunde seisukohalt väga tähtis.

Dieet on samuti tähtis

Dida kasutamise ajal on soovitatav vähendada kohvi, alkoholi, maiustuste ja suhkru tarbimist. Mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislikud eluviisid on olulised. Vältige rasvast toitu. Selle asemel sööge täisteratooteid,  värskeid puu- ja juurvilju, kas toorelt või keedetult. Tegelege spordiga. See parandab ainevahetust ja aitab kiiremini toksiine väljutada. On soovitatav vähem tarbida või mõneks ajaks täielikult loobuda toiduainetest, mis stimuleerivad soolestiku halva mikro?oora kasvu ja rikuvad  organismi mikrobioloogilist tasakaalu: alkoholist, teravamaitselisest ja soolasest toidust, pärmist, süsivesikutest. Eelistage valgurikast toitu: kana- ja kalkuniliha, kala, mune, ube, värskeid aedvilju, tarbige oliivi- ja linaseemneõli.

Tundke heameelt lamedast kõhust

Kasutage Didat, et vältida kõhupuhitust ja venitustunnet, hoida normaalset seedimist ja head enesetunnet pärast sööki.  Soovitatav päevane annus on 1 tablett  enne sööki koos klaasi veega. Esimesed 45  päeva on soovitatav võtta 2 tabletti päevas.

Kust saab osta Dida tablette?

Originaalseid Dida tablette saab osta apteegist või tootja kodulehelt  www.newnordic.ee.
Lisainfot saab telefonil 684 3838.

Ettevõtte New Nordic kõigil  preparaatidel on hõbedase puu logo. Hõbedane puu pakendil – see on garantii, et  preparaat vastab New Nordicu  kõige kõrgematele kvaliteedi  ja ohutuse standarditele. New Nordic hoolib ümbritsevast  keskkonnast ja inimestest.

 

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara