(Sisuturundus) CM: Suurima mereanni valikuga restoran City Marina alustab mais uut hooaega

Kohe-kohe uueks hooajaks uksed avav  kalarestoran City Marina üllatab oma kliente uue menüüga, kust ei puudu flambeeritud kammkarbid, gillitud ribi ja pasties de nata.

City Marina uus hooaeg algab ilusate ilmade saabudes mai keskpaigast ja restoran on avatud seni, kuni kaunist vananaistesuve jätkub. „Oleme kõige suurema kala- ja mereanni valikuga restoran Eestis. Väga suur osa meie kalavalikust on kodumaine ning tuuakse otse kohalikelt kaluritelt. Samas ei ole puudust ka eksootilisematest mereandidest nagu austrid, krevetid ja karbid, mida kohalikest vetest püüda ei anna,“ räägib Jörgen Kohal. Samuti on restorani plussiks kaunis vaade ühelt poolt jahisadamale ja teiselt poolt vanalinnale.

Ta lisab, et City Marina külalised on inimesed, kes peavad lugu hästi küpsetatud kalast ja värsketest mereandidest, kuid samas ei jää nälga ka lihasööjad, salatisõbrad ja pastalembesed. Külastajate lemmikuks on tänaseks kujunenud sinimerekarbid, terve koha ja loomulikult tšillised krevetid.

„Meie juures saab tõsise kõhutäie iga gurmaan,“ tõdeb peakokk, märkides, et värskelt kokkupandud menüüs üllatavad külastajaid näiteks flambeeritud kammkarbid, sinimerekarbid, gillitud ribi, pasties de nata ehk Portugali kreemikorvike ja palju muud. „Ootame kõiki värske ja eheda maitse austajaid! Kindlasti tasub küsida toidusoovitusi meie pädevatelt teenindajatelt, näiteks kala valides tasub alati täpsustada, kas tegemist on luise kalaga või mitte. Kel aga parasjagu einestamisesoovi pole, võib tellida ka lihtsalt pudeli head veini nautimaks City Marina helget fiilingut ning mõnusaid vaateid jahisadamale ja vanalinnale. Meie restoran on kui südalinna salaaed, kus linnaruum kohtub linnaelu ning loodus mereäärse romantikaga.“

City Marina kuulub koos restoranide Cru, Ribe ja Plaziga Carmen Gruppi, mis on toitlustuse korraldamise alal tegutsenud üle 15 aasta.

City Marina
Kuunari tänav, Tallinn
Tel 564 2004
E-post: info@citymarina.ee
www.citymarina.ee

Jörgen Kohali retseptisoovitus:

Sinimerekarbid veinileemes
Sinikarbid 1 kg (värske või külmutatud)
Valge vein 0,2 l
Või 30 gr
Loorber 1 leht
Sidrun 0,5 tk
Vürts 1 tera
Küüslauk 2 küünt
Šalottsibul 1tk
Lehtpetersell  20gr
Õli

Kuumuta õlis hakitus šalottsibul ja küüslauk. Lisa sinimerekarbid ja valge kuiv vein. Lisa loorber ning vürts. Hauta ca 10min või kuni karbid lahti lähevad. Veidi enne serveerimist lisa hakitud petersell. Serveeri koos sidruniga.

Galerii

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara