(Sisuturundus) CM: Postkontori asemel trenni või kohvikusse!

Kuidas oleks, kui saadaks kirjad paari hiireklikiga Omniva e-teeninduse kaudu? Unustaks printimise, voltimise ja margistamise? Postkontorisse jalutamise asemel võib siis minna hoopis trenni või kohvikusse. Loe täpsemalt siit.

Kuid on ka lihtsam võimalus.  Kuidas oleks, kui saadaks need kirjad lihtsalt paari hiireklikiga e-teeninduse kaudu? Lisaks soovitud aadressid ning unustaks kogu selle printimise, voltimise ja margistamise. Postkontorisse jalutamise asemel võib minna hoopis trenni või kohvikusse. Lisaks kõigele hoiaks veel ka firma raha kokku.

Omniva e-teeninduses on võimalik saata kirju Eestisse ja välismaale ning riigisiseseid tähtkirju ja e-tähtkirju. Omniva prindib kirjad välja, paneb need ümbrikusse ja viib kohale. Vastavalt vajadusele saab valida, kas kiri viiakse saajale postkasti, antakse üle füüsilise allkirja vastu või digitaalse allkirja vastu.
Kui tavalise ärikirja hind tõusis jaanuaris 5%, siis elektroonilise kirja hind jäi endisele tasemele. Seega on see lisaks mugavusele ka odavam viis kirju saata. Seetõttu ei olegi ime, et posti teel saadetavatest ärikirjadest vormistatakse juba enam kui pooled Omniva e-teeninduses. Kulude kokkuhoiu saab ise välja arvutada aadressil www.omniva.ee/ad/kalkulaator.

Omniva e-teeninduses saab ka kiirelt kontrollida, kas kiri on juba välja saadetud või vastu võetud ning millisele aadressile see toimetati. Vajadusel saab sama kirja paari hiireklikiga uuesti välja saata. Nii on pidev ülevaade väljasaadetavast postist
 Omniva e-teeninduses kirjade vormistamine on lihtne ja selle võimaluse kasutuselevõtmine ei nõua erioskusi, investeeringuid ega lisaprogramme. Piisab ligipääsust arvutile või nutitelefonile ja internetile. Mõne minutiga on võimalik e-teeninduses leping sõlmida ja koheselt kirjad teele saata.

Selline kirjade saatmine on sama turvaline, kui internetipangas toimetamine. Võib olla kindel, et võõras silm kirjade sisu ei näe, kuna kogu protsessi käigus tegelevad nendega masinad.

Unusta printimine, voltimine ja margistamine. Naudi elu ja jäta need tüütud tegevused Omniva tarkade masinate hooleks.

Vaata lisaks:
www.omniva.ee/ari/kiri/elektrooniline_uleandmine
www.omniva.ee/ad/kalkulaator

Vaata, kuidas teha mitme tunni töö ära paari klikiga:

https://www.youtube.com/watch?v=KBmvepiwGe0

_________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara