(Sisuturundus) CM: Restoran Maikrahv pakub enamat kui maitsvat toitu

Vanalinnas asuv restoran Maikrahv on suurepärane koht kuni 250 külalisega vastuvõttude, pidude ja seminaride-koolituste korraldamiseks, sest lisaks heale teenindusele, õdusale miljööle ja maitsvale toidule pakutakse seal erinevat laadi meelelahutust.

Maikrahv on suurepärane koht kuni 250 külalisega vastuvõttude, pidude ja seminaride-koolituste korraldamiseks, sest lisaks heale teenindusele, õdusale miljööle ja maitsvale toidule pakutakse siin erinevat laadi meelelahutust.

„Kui teie seltskond on pisem, saame pakkuda privaatset ruumi näiteks 20-30 inimesele, 45- või 70-kui ka 110-liikmelisele seltskonnale. Piduliku õhtusöögi võib siduda koosoleku või nõupidamisega, mille jaoks on meil olemas vastav tehnika,“ ütleb restorani müügi- ja turundusjuht Lii Salusaar, täpsustades, et kõik Maikrahvi saalid on varustatud videoprojektoritega, et külalistele saaks näidata tööalaseid presentatsioone ja esitlusi või vahvaid fotosid eelmistest sündmustest. Olemas on ka kogu vajalik helitehnika muusikute-esinejate jaoks, kes täiustavad head õhtusööki köitva kontserdiga. Muusikuid ja õhtujuhte võib tellida nii restorani poolt kui ka ise kohale kutsuda.

Eelmise aasta novembris valmis Maikrahvi veinikelder, mille veiniteadlikud külastajad on rõõmuga omaks võtnud. Restoran korraldab veiniõhtusööke, kuhu kutsutakse rääkima mõne veinipiirkonna esindaja või sommeljee, kes tutvustab spetsiaalselt valminud menüü kõrvale valitud veine eesti, vene, inglise või soome keeles. Samuti on menukad kokteili- ja õllekoolitused ning kontserdid, mis sisaldavad toredat muusikalist elamust ning peakoka Indrek Käeni loodud erilist õhtusööki.

Õdusa ja piduliku meeleolu loovad keskaegne sisustus ning vastavas rõivas ettekandjad koos tänapäevaselt maitsva menüüga, mis arvestab igati kaasaegsete võimalustega. „Oleme seda meelt, et üks hea toidukoht peab  pakkuma enamat kui lihtsalt maitsvat toitu ning seda me ka teeme. Meie Eesti ja Euroopa menüüd täiendavad ulatuslikud võimalused meelelahutuseks: kontsert koos söögi, joogi ja personaalse teenindusega ning lisaks teatrikavad, mängud või 300 aasta vanuse Maikrahvi turniiri esitlus.“

Maikrahvi turniirid lõppesid alati suure sööminguga ja seda mõnusat traditsiooni pakub restoran ka täna. Vaatamata ajaloolisele interjöörile on Maikrahvi eripäraks roogade tänapäevalisus. Samuti ei tohi söömingutel toit kunagi otsa saada – kui juhtub, et peol mõni vaagen tühjeneb ning inimestel on soovi sama sööki veel tellida, tuuakse rooga juurde lisatasuta ning pakutakse sinna kõrvale ka pitsike majanapsu. Kõht ei tohi kellelgi tühjaks jääda.
„Meie pakutavad söömingud on tegelikult suurematele seltskondadele väga mugav valik, sest laual on valik nii kala-, liha- kui taimetoiduroogast, kus igaüks leiab endale midagi meeldivat,“ tutvustab Salusaar. Ettetellimisel on tordid ning saadaval on ka menüüd taimetoitlastele ja allergikutele.

Vanalinnas ei ole palju  söögikohti, kus mahub korraga peolauda paarsada inimest. Lisaks rohkele ruumile ja maitsvale söögile on Maikrahvi trumbiks ka põnev ajalugu, millest teenindajad külastajaid alati heal meelel valgustavad. Maikrahvist on saanud reaalne legend nii tänu restoranile endale kui ka kõrval asuvale endisele Mündi baarile, mis täna kannab Turu nime. Kui ühendada ühes majas asuvad restoran Maikrahv, Turg ja kohvik Vana Toomas, jagub istekohti 350 inimesele.

Loe Maikrahvi pakkumistest, kontsertõhtusöökidest ja menüüst lähemalt kodulehelt www.maikrahv.ee.

Vaata videosid toimunud üritustest Maikrahv Facebooki lehelt.

Kui teil on plaan korraldada tore koosviibimine, seminar või koosolek, võtke julgesti ühendust ning  pakume välja just teie vajadustele ja soovidele vastava lahenduse!

Lisainfo:

Restoran Maikrahv
Raekoja plats 8, Tallinn
Kontakt: Lii Salusaar, müügi- ja turundusjuht
Email: reserve@maikrahv.ee
Telefon: +372 6314227
www.maikrahv.ee

_________________________________________________________________

Content Marketing (CM) ehk sisuturundus on moodne trend kogu maailmas, mille läbi ettevõtted tutvustavad oma parimaid kogemusi, tooteid ja teenuseid. CM artikkel lähtub alati artikli eest tasunud kliendi huvidest ning seal sisalduva info tõesuse eest vastutab klient.
 

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara