(Sisuturundus) Büroomaailm kutsub messile BÜROO 2015

6.-8.maini toimub Tallinnas, Peterburi tee 92E Büroomaailmas Eesti suurim arvutite ja kontorikaupade mess BÜROO 2015. Messil saab tutvuda kontori- ja IT-maailma uudistega, küsida nõu tootespetsialistidelt ja kohtuda tootjate esindajatega.

Põnevat tegemist ja vaatamist messil jagub kõigiks kolmeks päevaks: 3D-printeri ja -skänneri demonstratsioon, Cool Tool metalli- ja puidutööpinkide esitlused, degustatsioonid: Lavazza ja Pauligi kohv, Kruger'i Veinipoe veinid, Fazeri maiustused ja Põhjala Teetalu teed, kunstiteemalised töötoad Vunderilt.

Oma väljapanekutega esinevad Büroomaailma parimad koostööpartnerid, näiteks HP, 3M, Brother, Samsung, Canon, Pilot, Esselte, Dahle, Parker ja teised. Messil ootavad teid suur valik tooteid eriti soodsate hindadega, lisaks tänavad mitmed tootjad tublisid ostjaid kingitustega.

Büroomaailma hoovis on messipäevadel avatud õlletelk, kus pakume kõikidele messi ajal vähemalt 50-eurose ostu sooritajatele tasuta MessiEinet.

Toimub messiloosimine!
Külastjate vahel loosime välja HP sülearvuti ja Yamaha dokk-kõlari.

Mess on avatud kolmapäeval ja neljapäeval kell 10.00-17.00 ning reedel 10.00-16.00. Sissepääs messile on tasuta.

Lisainformatsioon ja messipakkumised www.byroomaailm.ee.

Tere tulemast messile BÜROO 2015 6.-8. maini!

Galerii

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara