(Sisuturundus) Restoran Peppersack garanteerib teile müstilise ja erilise tundega ürituse

Tallinna vanalinnas, Raekoja platsi vahetus läheduses asuv restoran Peppersack ei ole lihtsalt hea toidu ning sõbraliku teenindusega koht, vaid pakub võimalust igapäevarutiinist astuda kui teise maailma: keskaegne müstika, hubane küünlavalgus ning mõõgavõitlejad ja kõhutantsijad.
Tallinna vanalinnas, Raekoja platsi vahetus läheduses asuv restoran Peppersack...

Tallinna vanalinnas, Raekoja platsi vahetus läheduses asuv restoran Peppersack ei ole lihtsalt hea toidu ning sõbraliku teenindusega koht, vaid pakub võimalust igapäevarutiinist astuda kui teise maailma: keskaegne müstika, hubane küünlavalgus ning mõõgavõitlejad ja kõhutantsijad.

„Kui soovite nautida erilise hõnguga pidulikke tähtpäevi, korraldada koosolekuid ja ajurünnakuid loovas õhkkonnas või tulla romantilisele õhtusöögile, siis oleme just teie jaoks loodud,“ ütleb Peppersacki turundusjuht Kristiina Viirpalu.

Peppersack koosneb keskaegsele majale kohaselt paljudest soppidest, saalidest ja ruumidest. Kokku mahutab 11 saaliga restoran kuni 400 inimesega seltskonna. Kõige suuremasse saali mahub korraga privaatselt istuma 90 inimest, teised saalid sobivad väiksematele gruppidele.

„Tore on see, et aasta-aastalt leiavad meie juurde aina tihedamini tee kohalikud inimesed, kes ei pelga enam vanalinna restoranidesse sisse astuda. On aru saanud, et auto parkimine Vabaduse väljakul ei jää sugugi kaugeks ning soovivad nautida erilist õhkkonda,“ ütleb Viirpalu. Lisades, et Peppersacki ajastutruult riietatud teenindajad on väga vastutulelikud, leides alati klientidega ühise keele. „Võime aidata jõulu- ja pulmapeo või muude pidulike tähtpäevade tähistajatel leida sobivad esinejad - pakume visuaalset naudingut autentsete mõõga- või humoorikate rusikavõitlejate ning kaunite kõhutantsijate näol. Nende salapäraste kaunitaride võõramaist tantsu osati ka hiliskeskajal hinnata kõikjal Euroopas ning ka Peppersacki külastajad ei jää soovi korral sellest lummusest ilma.“

Ka toidu osas on võimalik tellida nii tänapäevasemaid roogi kui ka ajastukohaseid toiduvaagnaid, mille tagant tõustes keegi tühja kõhtu küll kurtma ei pea. Pidulikke jõulusööminguid pakub Peppersack novembrist kuni jaanuari lõpuni. Toidunaudingu juurde kuulub kindlasti ka klassikaline vanade saksa retseptide järgi pruulitud elav õlu ning otse kondiitrite käe alt tulnud maitsev kringel.

Lisaks Peppersackile olete südamest oodatud ka Tallinna südames Vabaduse väljaku lähedal paiknevasse ajaloolisse grillrestorani Grillhaus Daube ning romantilisse ja naiselikku juugend-atmosfääriga Scheeli Restorani, mis on tõeline 20ndate pärl Tallinna vanalinnas.

Lisainfo kodulehelt www.peppersack.ee.

Olete südamest oodatud!

Restoran Peppersack
Tel: +372 6466 800
E-post: peppersack@peppersack.ee
www.peppersack.ee

Galerii

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

ADVOKAADIBÜROO RASK otsib SEKRETÄRI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. juuni 2018

Teabevara