Autor: Haveli Invest • 1. aprill 2024

Oaas keset linnadžunglit

Tallinna südamest, unikaalsest Rotermanni kvartalist leiad tõelise oaasi keset linnadžunglit.

Metropol Spa Hotel ja kõrvalhoones asuv Metropol Hotel on omavahel läbi mitme korruse koridoridega ühendatud – andes võimaluse üheaegselt kasutada mõlema hotelli lisateenuseid nagu konverentsikeskus, vee- ja saunakeskus, lõõgastuskeskus, jõusaal, 2 restorani ning kahe hotelli peale kokku lausa 292 tuba.

Metropol Spa Hoteli 3. korrusel asuv konverentsikeskus on mõnusalt hubane aga samas piisavalt suur, et mahutada kuni 120 inimest.

Foto: MARTIN DREMLJUGA

Eri suurusega konverentsiruume saab olenevalt olukorrast liigendada ja ühendada, pakkudes väiksemale seltskonnale hubasust ning suuremale seltskonnale avarust aga samas võimalust privaatsusele.

Lisaks leiab konverentsikeskusest ka väiksema, kuni 14 inimest mahutava ümarlauaga saali, mis sobib suurepäraselt just privaatsemate nõupidamiste ning ärikohtumiste läbiviimiseks.

Foto: MARTIN DREMLJUGA

Õnnestunud ürituse üks alustaladest on kindlasti ka tervislikud ning kosutavad kohvi-ja lõunapausid, mis serveerime kas valgusküllase klaasgaleriiga konverentsikeskuse lobby-alal, restoranis Capitol või lõunabistroos Noonbox.

Metropol Spa Hoteli 2. korrusel paiknevast vee- ja saunakeskusest avaneb suurepärane vaade Rotermanni kvartalile ning keskusest leiab mõnulemiseks lausa neli sauna: Soome sauna, aroomsauna, aurusauna ning soola- ja aurusauna.

Lisaks on spaakeskuses neli mullivanni ja mõnus 32-kraadine bassein – seega kõigile midagi meelepärast.

Tahad midagi teistmoodi teha? Korralda oma üritus privaatselt meie vee- ja saunakeskuses!

Spaakeskuse juurde kuulub ka suurt valikut iluhoolitsusi ja massaaže pakkuv lõõgastuskeskus, kus on võimalik ka lisaks kõigele muule põnevale nautida koos kaaslasega duaalmassaaži ning -pediküüri. Või miks mitte teha üllatus kogu meeskonnale? Hoolitsuste valik on nii lai, et igaüks leiab endale midagi sobivat.

Avasta paradiis linnasüdames!

Metropol Spa Hotel, Roseni 9, Tallinn

Metropol Hotel, Roseni 13, Tallinn

tel +372 6674 586, [email protected]

FB: www.facebook.com/MetropolSpaHotel

IG: www.instagram.com/metropolspahotel

Foto: Rene Türk
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700