Autor: Sekretär.ee • 17. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskkonnasõbralikud kontoritarbed on lihtsaim moodus hoolida oma töötajatest ja loodusest

Foto: Onyx&Green keskkonnasõbralikud kontoritarbed
Rohelisest mõtlemisest on saanud meie igapäevaosa, mis paneb ka ettevõtteid muutma oma igapäevast tegevust ja tootmist loodust säästvamaks. Kontorites on selleks hea võimalus kasutada Onyx&Green keskkonnasõbralikke kontoritarbeid.

„Roheliselt mõtlemine on moes, kuid hetkel on see rohkem levinud kodudes ning pereringis. Soovides muuta keskkonnasõbralikumaks ka meie kontoreid, võiksid ettevõtted samuti eelistada tetra-pakkidest, taaskasutatud plastist, bambusest ja maisist loodud kontoritarbeid, mille disain ei jää kuidagi alla uutest materjalidest valmistatud pliiatsitele ja märkmikele,“ tutvustab Onyx&Green’i esindaja Henreco OÜ juhatuse liige Kaja Kats.

Ta lisab, et kuna Onyx&Green’i loodussõbralikud tooted on samas hinnaklassis tavatoodetega, annab nende kasutamine lihtsa ja lisakulutusteta võimaluse vähendada oma ökoloogilist jalajälge ning näidata töötajatele, et neist hoolitakse. Samuti aitab see tõsta nii töötajate kui ka klientide keskkonnakaitsealast teadlikkust.

Onyx&Green on Kanada kaubamärk, mille missiooniks on pakkuda ilusaid ning kvaliteetseid keskkonnasõbralikke kooli- ja kontoritarbeid kättesaadava hinnaga. Olles Kanada ja USA turgudel tegutsenud kaks aastat, on keskkonnasõbralikud tooted jõudnud värskelt Euroopasse ja seda esimesena just Eestisse tänu Henreco OÜ-le.

Henreco on väike perefirma, mis tegeleb loodusliku ja ökoloogilise toodangu maaletoomise ning edasimüügiga. Onyx&Green on esimene kaubamärk omataoliste seas, mis pakub täielikku tootevalikut alates kirjutusvahenditest kuni pinalite, õlakottide ja märkmikeni. Ühtlasi on see ka esimene kaubamärk, mis kasutab laia valikut materjale kasutamis- ja tootmisjärgselt ümbertöödeldud materjalidest ning looduslikest materjalidest nagu bambus, kivi, maisitärklis, biolagunevad ja naturaalsed džuudi- ja puuvillriie.

„Kuigi kõik tooted on valmistatud keskkonnale mõeldes, ei ole nende puhul vaeslapse ossa jäetud disaini ning mugavust. Näiteks kivist paber on vastupidav välitöödel, sobides hästi nii kaitseväelastele, aednikele või ehituse objektijuhtidele, sest kivipaber ei hakka niiskust saades lainetama, on rebenemiskindel ning tint sellel ei lähe laiali.

Plastpudelitest valmistatud kleepribaga märkmepaberid on loodud läbipaistvad, et need ei varjaks kleepimisel ära kogu teksti paberil või märkmikus,“ tutvustab Kaja Kats. Jõuludele mõeldes tasub tähelepanu pöörata näiteks ilusatele bambusest valmistatud toodetele. Valikus on muuhulgas elegantseid kirjutusvahendeid ning komplekte, mis rõõmustavad iga kingisaajat/äripartnerit.

Onyx&Green on jäänud keskkonnasõbralikuks ka toodete pakendamisel. Pakendite puhul kasutatakse nii palju kui võimalik ümbertöödeldud materjale ja trükkimisel sojal põhinevat tinti. See annab suurepärase võimaluse tõeliselt loodussõbralike kinkide tegemiseks, kus taaskasutatud materjalidest on nii kink ise kui ka selle pakend.

Onyx&Green tooteid müüvad Apollo ja Rahva Raamatu poed. Tooted on saadaval Tallinnas Solarise ja Kristiine, Tartu Kaubamaja, Tartu Lõunakeskuse ning Pärnu Kaubamajaka Apollodes ning Tallinnas Rocca Al Mare, Viru Keskuse ning  Kuressaare, Tartu, Pärnu ja Viljandi Rahva Raamatu kauplustes.

Toodete müügiga äriklientidele tegeleb Büroomaailm, kus tasub nõu küsida oma kliendihaldurilt. Onyx&Green tooteid on võimalik tellida ka otse maaletoojalt aadressil [email protected].

Onyx&Green toodete ning nende valmistamiseks kasutatud materjalide kohta võib lisaks lugeda kodulehelt www.onyxandgreen.eu.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700