(Sisuturundus) Vesi, mis aitab tööl stressi vastu ja annab energiat

Bio Water OÜ pakutav I-Vesi on välja töötatud spetsiaalselt vastavalt inimese vajadusele. Poolteist liitrit (1,5 l) sisaldab 150 mikrogrammi joodi ehk päevanormi.
Bio Water OÜ pakutav I-Vesi on välja töötatud spetsiaalselt vastavalt inimese...

Kontoris töötades väsimust tundes tasub kohvitassi asemel haarata pudel jodeeritud vett, millel lisaks mõttetöö ergutamisele on teisigi tervisele kasulikke toimeid.

Eelkõige aitab jood kaasa immuunsüsteemi tööle ning on ainus mikroelement, mis kaitseb organismi stressi eest ning vähendab ka radiatsiooni mõjusid kehale. Kui organismis on vähe joodi, tekivad häired kilpnäärme talituses ning järgnevad väsimus, halb enesetunne, kehv seedimine ja ka näiteks juuste väljalangemine.

Peletab väsimuse ja parendab mälu

Toitumisel saame joodi peamiselt jodeeritud soolast, kuid ka näiteks kanamunast, kamast, juustust, angerjast või lõhest. Organismi peab jood jõudma väikeses, kuid piisavas koguses kogu elu jooksul ehk olema osa igapäevasest toitumisest.

Juhul, kui toidust saadud jood ei ole piisav, aitab organismi korralikule funktsioneerimisele kaasa ka jodeeritud vesi – näiteks Bio Water OÜ pakutav I-Vesi on välja töötatud spetsiaalselt vastavalt inimese vajadusele. Poolteist liitrit (1,5 l) sisaldab 150 mikrogrammi joodi ehk päevanormi, mis on abiks ka siis, kui vajadus vee koguse järele peaks suurenema (nt raseduse ja rinnaga toitmise perioodil).

Jodeeritud veel on mitmeid tervisele kasulikke toimeid: tugevdab immuunsüsteemi, parendab ainevahetust ja normaliseerib seedefunktsioone. Samuti suureneb vitamiinide ja mineraalainete omistamisvõime, väheneb juuste väljalangevus ning tugevneb küünte struktuur. Kui I-Vee joomine muuta osaks tööpäevast, parenevad üldtervislik seisund, mälu ja tähelepanuvõime ning taandub kroonilise väsimuse sündroom.

Kasulik vesi igasse kontorisse

Kontorites eelistatakse I-Vett peale tervisele saadud kasulikkusele ka eelkõige mugavuse ning kiire tellimisvõimaluse poolest.

Lisaks jodeeritud veele pakub Bio Water OÜ veel kolme brändi:

1. Eesti Vesi pärineb Lõuna-Eesti Siluri-Ordoviitsiumi veehorisondist (puurkaevu sügavus 210 m). Tegemist on neutraalse pH tasemega (7,2-7,6) naatriumivaba joogiveega. Kogu mineraalainete kontsentratsioon on 482 mg/l. I-Vesi ja
Eesti Vesi on saadaval gaseerimata/gaseeritud 1,5 l ja 0,5 l PET pudelites. Ühes pakendis on kuus 1,5 liitrist pudelit või 12 pudelit 0,5 liitriseid.

Eesti Vesi pärineb Lõuna-Eesti Siluri-Ordoviitsiumi veehorisondist (puurkaevu sügavus 210 m). Tegemist on neutraalse pH tasemega (7,2-7,6) naatriumivaba joogiveega.
Eesti Vesi pärineb Lõuna-Eesti Siluri-Ordoviitsiumi veehorisondist (puurkaevu...

2. Reval Vesi on 330 ml klaaspudelisse villitud pehme ja kerge looduslik mineraalvesi. Kogu mineraalainete kontsentratsioon on 1378 mg/l.
Reval Vesi on saadaval 330 ml klaaspudelis nii gaseeritud kui ka gaseerimata kujul. Ühes pakendis kuus pudelit.

Reval Vesi on saadaval 330 ml klaaspudelis nii gaseeritud kui ka gaseerimata kujul. Ühes pakendis kuus pudelit.
Reval Vesi on saadaval 330 ml klaaspudelis nii gaseeritud kui ka gaseerimata...

3. Reval Soodavesi on villitud loodusliku mineraalvee baasil, kerge sidruni ja peene mulliga karastav jook.
Reval Soodavesi on saadaval 330 ml klaaspudelis gaseeritult. Ühes pakendis 6 pudelit.

Reval Soodavesi on villitud loodusliku mineraalvee baasil, kerge sidruni ja peene mulliga karastav jook.
Reval Soodavesi on villitud loodusliku mineraalvee baasil, kerge sidruni ja...

Kõiki jooke saab mugavalt tellida läbi tellimiskeskuse www.veekuller.ee, e-maili teel tellimine@veekuller.ee või helistades telefonil (+372) 5665 7498.

Tallinna ja Viimsi piires on transport alates viiest kastist tasuta. Väljaspool Tallinna ning väiksemate koguste puhul kujuneb hind kokkuleppel.

Mineraalidest tulvil tasakaalus joogiveed!

Vaata lisainfot www.veekuller.ee.
Vaata lisainfot www.veekuller.ee.

Bio-Water OÜ on turul olnud alates 2011. aastast. Ettevõtet iseloomustavateks märksõnadeks on kvaliteet, uudsus, ainulaadsus, lisaväärtus, unikaalsus! Oma klientidele avatud ja alati koostöövalmis partner, pakkudes lisaväärtusega tooteid nii eratarbijale kui ka nõudlikumale kliendile, kes väärtustab kvaliteeti.

Lisainfo: veekuller.ee

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

13. märts 2018

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine