17. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noorendamine kirurgilise sekkumiseta

RF lifting on mugav ja ohutu noorenduskuur.
Varem või hiljem seisab iga naine silmitsi asjaoluga, et näonahale ja kehale tekivad ebameeldivad kortsud, nahk kaotab oma endise elastsuse ja loodusliku ilu. Kuid kaasaegse iluravi tehnoloogiad arenevad kiiresti ning nüüd on olemas hämmastav viis naha noorendamiseks ja naha elastsuse parandamiseks, mis ei nõua kirurgilist sekkumist. Selle nimetus on RF lifting (radiolifting).

RF liftingu toime seisneb selles, et keskmisi ja alumisi nahakihte mõjutatakse raadiolainetega. Raadiolainete poolt käivitatud mehhanism viib aktiivse kollageeni ja elastiini tootmiseni, ning rasvakihi vähendamiseni. Kõik see taastab naha elastsuse. RF liftingu protseduur parandab vereringet, mis aitab väljutada organismist toksiine ja jääkained. Nahk pinguldub seespidiselt, kortsud silenevad, kaob naha lõtvus ja paraneb toonus. RF lifting on eriti efektiivne naha pinguldamiseks silmalaugudel, kulmudel, näo keskosas, nina-huule vaol, rippuvatel põskedel. Samuti alalõua kontuuri parandamiseks ja kaela piirkonna noorendamiseks. Lisaks sellele kasutatakse raadioliftingut naha pinguldamiseks reitel, käsivartel, kõhul ja rindkerel.

RF lifting näole

RF lifting on üks ohutumaid, tõhusaimaid ja kiiremaid võimalusi naha noorendamiseks, mis kaotab vananemise jäljed ja nägu saab ideaalse kontuuri. RF liftingu tulemusel:

- näonahk pinguldub kohe peale esimest protseduuri;

- aktiveerub kollageeni aktiivne tootmine;

- pinguldamise efekt kasvab kuue kuu jooksul peale protseduuri;

- kortsude vähenemine, kortsud täituvad tänu tekkivale uuele kollageenile,

- põsesarnade ja põskede pinguldus;

- nina-huule kurru silenemine ja silmaümbruse kortsude vähenemine;

- „topeltlõua“ oluline vähenemine;

- silma välisnurga kortsukeste („kanavarvaste“) vähenemine;

- üla- ja alalau pinguldamine, samuti kaovad tumedad silmaalused;

- pigmendilaigud, punetus, turse ja põletiku tunnused kaovad.

Enne RF liftingu protseduuri nahk puhastatakse. Selleks kasutatakse Loovir tooteid nagu õrn, toitev puhastuspiim ja tasakaalustav aktiivne näovesi. Protseduuri lõpus kantakse näonahale Loovir superseerum, silma- ja suuümbruse pinguldav geel ja tugevdav päevakreem. RF liftingu tulemus on märgatav kohe pärast esimest protseduuri ja tulemust saab nautida peale noorenduskuuri lõppu veel aastaid hiljem.

RF lifting kehale

RF lifting käivitab naha loomuliku noorenemise protsessi. RF liftingu protseduuri tulemusel toimub:

- keha naha pinguldumine ja tugevnemine;

- rasvakihi oluline vähenemine puusadel, taljel, reitel, tuharatel, õlgadel ja kätel;

- kehakontuuri paranemine;

- tselluliidi vähenemine;

- naha tekstuuri parenemine;

- kortsude silenemine kaela ja dekolteepiirkonnas;

- venitusarmide oluline vähenemine;

- vereringluse parenemine, mistõttu väheneb raskus veenides.

Keha muutused on samuti nähtavad kohe peale esimest protseduuri, mis paneb keha teie heaks tööle. Pole tarvis kirurgiat ega ravimeid, piisab vaid RF liftingu kuuri läbimisest ja saab pikka aega nautida ilu ja nooruslikku väljanägemist. RF lifting on täielikult ohutu ja ei nõua peale protseduuri lõppu erilist hooldust.

RF lifting  aitab  hästi ka  kaalulangetamise puhul, sest protseduur aitab lõtvunud nahka trimmida. Kõige efektiivsema tulemuse saavutamiseks tuleks alustada protseduuridega samal ajal kui inimene kaalulangetamise kuuri ette võtab.

Tulge ja veenduge ise! Esimene RF liftingu hooldus Royal Grace Ilukliinikus on täiesti tasuta. Registreerida saab kodulehel või telefoni teel 66 22 601. Kõikide klientide vahel, kes registreerivad ennast kodulehel ja külastavad meie ilukliinikut enne 16. juunit 2017, loosime välja eksklusiivsed kullaosakesi sisaldavad juuksehooldustooted, šampooni ja palsami väärtuses 136 eurot. Asume Tallinna kesklinnas aadressil Ahtri 8, II korrus.

Kinkige endale laitmatu välimus ja laske end kuninglikult kohelda!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700