3. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Spaa on midagi enamat kui hotellivoodi ja bassein

Spaal on pakkuda Sulle just nii palju kui ise vaid soovid!
Foto: Tervis Spaa Grupp
Enamiku jaoks kangastub spaapuhkus hotellivoodis ööbimise, hommikuse Rootsi laua ja basseinivees sulistamisena. Aga ärgem leppige nii vähesega! Spaal on pakkuda Sulle just nii palju kui ise vaid soovid! Kui oled juba vaeva näinud sellega, et oma kiiresse argiellu see päev, kaks või rohkemgi pausi teha ja puhkusele sõita, siis kasuta seda ära. Sa tahad ju tagasitulles tunda end puhanuna, värskena ja õnnelikumana. Ja vahel tahaks isegi natuke rohkemgi...

Me teame, aeg on sulle kallis. Aega on vähe ja aeg on väärtuslik. Tervise Paradiis spaa-hotell & veekeskus on  koostanud Sinu jaoks oma professionaalse meeskonnaga valiku pakettidest, kus on puhkuse jaoks olulised elemendid juba kokku pandud. Pakettides sisalduvad lisaks majutusele 4-tärni hotelli tubades erinevad spaahoolitsused ja raviprotseduurid, toitlustus, Eesti suurima veekeskuse külastus ning mitmed muud lisahüved. Lisaks on Sul võimalik majutust ja teenuseid kombineerides just endale sobiv puhkusepakett koostada – Sinu valikud jäävad sulle alles. Valides puhkuseks paketi, on Sul olemas majutus mugavas hotellitoas ja lisaks muud tegevused, mis Sinu puhkusest võivad teha midagi tõeliselt erilist.

Lihtsaim on jaotada puhkusepaketid kaheks:  lõõgastuspaketid neile, kes soovivad lõõgastuda ja lasta end hellitada ja kuurortravipaketid neile, kes soovivad oma puhkuse raames protseduure, mis nende tervist parandavad ja tervisemuresid leevendaksid.

Lõõgastuspaketid on ühest spaast maksimumi võtmiseks võimalikult hea hinnaga parimad valikud. Paketid on koostatud väga erinevaid soove, valikuid ja eelistusi arvestades ning pakuvad võimaluse kogeda puhkusest rohkemat kui vaid ööbimine hotellis.

Mõnikord võib endale lubada midagi erilist ja midagi sellist, mis aitaks iga päev tunda end ilusa, reipa ja tervena. Meie tõelistest spaalõõgastust pakkuvatest pakettidest võib leida valikuid, kus saadavate teenuste ja hinna suhe on tõeliselt hea. „Luksuslik paradiisipuhkus“ pakub Sulle 2-päevasel puhkusel nii toniseerivaid keha-või näohoolitsusi kui ka paljusid meeleolukaid tegevusi, mis annavad mitmekülgse kogemuse kogu meie hotellist ja spaast. Ning kui tunned, et midagi jäi täiuslikust lõõgastumisest veel puudu, oleme valmis pakkuma Sulle veel ühte puhkusepäeva lisaks, mille raames ootab Sind veel üks tunnipikkune hoolitsus. See on luksuslikku argipäevast põgenemist pakkuv pakett, kus protseduurid on pikad, erilised ning põhjalikud.

kuni 20. detsembrini 2017. a on pakett „Tervis kuurordist“ 40% soodsam. Vaata SIIT!

Vahel tahaks endale lubada midagi luksuslikku, vahel teha midagi enda tervise heaks, aga sobilikku ja meeldivat paketti on ikka raske leida. Pakett „Hooli endast“ on unikaalne – Sa saad valida oma paketti kuuluvad ravi-ja lõõgastusprotseduurid ise. Paketis saad Sa majutuse meie hotellis, mille juurde kuulub nii veekeskuse külastus, värskendus ujulas ja saunas, jõusaali kasutus ning ka buffet-restorani hommiku- ja õhtusöök. Kuid meie anname Sulle lisaks kasutada veel 40 € ööpäeva kohta, et valida meie ravide ja lõõgastuste nimekirjast omale meelepäraseid teenuseid. Valikus on ligi 50 erinevat teenust, mille seast leiab sobivaima igaüks.

Spaa-ja raviprotseduuridega saab rikastada igat oma Tervise Paradiisis veedetud päeva – meie ravi-ja spaahoolituste vastuvõtust saab meie abivalmis ja asjatundliku personaliga konsulteerides valida parima pakutavatest. Alati ei jõuagi kõike ette mõelda ja planeerida ning oleme valmis selleks, et Sul võib soov mõne mõnusa massaaži või tõeliseid imesid tegeva näohoolitsuse järele tekkida kohapeal. Leiame Sulle hoolitsuseks aja ka juba siis, kui olete meie majas viibimas.

Nädalalõpp vaid kahekesi, tehes kaaslasega romantikat selle kõige paremas mõttes. Romantikapakett „Vaid me kaks“ aitab aja maha võtta ja oma tundeid väljendada. Te vaid kujutage ette: majutus Teile on neljatärni hotelli hubases ja romantilises sviidis  saabumisel toas ootava kingitusega, päeval naudite koos kaaslasega veekeskuse, ujula, sauna ja jõusaali kasutuse võimalusi ning seejärel kogete lõõgastavat paarismassaaži. Õhtu lõppedes ootab Teid romantiline õhtusöök küünlavalgel merevaatega a la carte-restoranis ning järgmisel hommikul toome teile hommikusöögi tuppa. Romantikapaketis oleme Teie jaoks pannud paika kõik elemendid, mis muljet avaldavad.

Ning kui juba romantikajahil olla, siis tasub hoida silmad lahti ka majas toimuvatele üritustele ja esinejatele. Näiteks on Tervise Paradiisis igal reedel meie kõige kõrgemas, 8. korrusel asuvas Romantic baaris, mängimas mahedat meeleolumuusikat DJ. Pehme muusika, mõnusad kokteilid ning Pärnu parima vaade päikeseloojangule ja lahele saab just selles baaris teie osaks.

Lastega reisimine võib olla stressirohkem aga ei see ei pea nii alati olema. Tervise Paradiisis algab edukas perepuhkus juba sobivast toast – lastega majutujatele on meil peretoad, mis koosnevad kahest omavahel uksega ühendatud hotellitoast. Perepaketi „Perega Paradiisi“ ööbimine just sellises toas ongi. Elevust tekitavaid naudinguid ja ettevõtmisi jätkub selle paketiga nii suurele kui väikestele! Meeleolukas veekeskuse külastus, muretu hommiku- ja õhtusöök buffet-restoranis ning vahepalakspannkoogid. Võta aega üheks nauditavaks, kauaks meelde jäävaks perepuhkuseks!

Kui aga veekeskuse külastus ei rammestanud piisavalt ning Teie perel on veel jõudu ja jaksu sportlikuks ajaviiteks, siis hotelli 0.korrusel asuv 6-rajaline bowlingu’saal ootab mängima nii suuri kui väikeseid.  

Soovides puhata Tervise Paradiisis koos lapsega, oleme koostanud ka spetsiaalsed paketid pisematele-noorematele. Ööbimisega „Lapsepakett“, kus laps saab kõik samad teenused, mis vanemadki (v.a spaahoolitsused) või ööbimiseta pakett „Minu esimene spaa“, kus pere noorimat ootab spaaprotseduur, vahutav ürdi-pärlivann ning mõnus jäätisekokteil.   Ideaalseks viisiks tutvustada oma noorele pereliikmele spaas pakutavaid lõõgastusi on pakett „Spaa trendikale noorele“. Paketis sisalduvad hoolitused on loodud temale kui teismelisele ning on suurepäraseks sissejuhatuseks ilu-ja lõõgastusmaailma.

Kui kiire elutempo lubab puhkuseks vaid päeva ja argitoimetused ei võimalda Sul jääda meie juurde ööbima, siis kasuta seda päeva enese heaks maksimaalselt. Läbimõeldult veedetud tunnid taastavad Su energia ning keha ja vaim saavad uue hoo. „Päevaspaa“ on ööbimiseta pakett, kus 6-8 tunni jooksul jõuad kogeda näohoolitsust, kehahoolitsust, veekeskuse külastust ning lõpetada päeva kerge einega. Ei mingeid peadmurdvaid valikuid ega nuputamisi, lihtsalt broneeri see päev ja aeg, millal tahaksite tulla.

Tervistav päev ravidega“ on ideaalne neile, kes ei vaja majutust hotellis, kuid kes tahaksid veeta päeva  lõigates kasu võimalikult paljudest erinevatest ravi-ja spaaprotseduuridest. Kuni 3 erinevat protseduuri päevas ennetavad, leevendavad või koguni ravivad mitmeid erinevaid vaevusi, millega me päevast-päeva võime kokku puutuda. Vähemalt 4 päeva ravil viibijatele on arsti konsultatsioon tasuta ning arsti soovitusel ravivõimalused ning protseduuride valik laieneb.

Kuurortravipaketis on ühendatud endas nii heaolu kui ravispaa parimad omadused ja Sind on saabumisel ootamas arsti konsultatsioon. Tervise Paradiisi professionaalse  medical-personali hoole all on suurepärased ja laialdased võimalused oma tervise eest hoolitsemiseks. Siit saad koos professionaalase doktori ja meie kogenud ning sõbralike arstidega asjatundlikku nõu ning Sinu vajadustele sobivat terviseuuringut.

Professionaalne kuurortravipakett „Tervis kuurordist“  on vähemalt 4-päeva pikkune terviseturgust täispikitud puhkus Tervise Paradiisis. Sinu päralt on lisaks paketti kuuluvatele ravi-ja spaaprotseduuridele majutus, kõik söögikorrad ning veekeskuse-, ujula-, sauna- ja jõusaali kasutus. Hea tervis on täieliku õnne alus, märgake selle eest hoolitseda ning vajadusel turgutada. See pakett on klassika, mis annab kuurortravist õige ja tulemusliku elamuse.

Meil on Sulle hea uudis: kuni 20. detsembrini 2017. a on pakett „Tervis kuurordist“ 40% soodsam.

Vaata SIIT!

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700