8. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ärikingitus, kui ettevõtte brändisaadik?

Wooden Lifestyle tegevjuht Marje Kallaste
Foto: Wooden Lifestyle
Kas Sa oled mõelnud, mida unikaalset kinkida aasta lõpul töötajatele? Mõlgutad mõtteid, mida väärtuslikku, kuid samas ka stiilset kinkida koostööpartnerile? Otsid kingiideed, mis oleks eriline ja unikaalne ning mis kirjeldaks ka teid kui innovaatilisust hindavat ettevõtet? Need on peamised küsimused, mis enamus inimestel peas mõlguvad enne suurt jõuluaega, nendib Wooden Lifestyle tegevjuht Marje Kallaste.

Wooden Lifestyle'i puidust 3D kiklipsud on lühikese aja jooksul kujunenud populaarseteks kingitusteks just nendele ettevõtetele, kes ei karda eristuda ja kes hindavad innovaatilisust.

Jaeklientide hulgas on populaarsus tuntav, sest kes meist ei tahaks stiilne välja näha. Teiste seas ostetakse neid kingitusteks ka kõrgetele ametnikele nii Eestis kui mujalt maailmast, ministritele, ärimeestele ja koostööpartneritele.

Kingitus, kui ettevõtte brändisaadik!

Tihedas konkurentsis tahavad kõik silma paista ning ettevõtte kuvandit eristuvana hoida. Miks on oluline hästi läbi mõelda ettevõtte ärikingitused? Just sellepärast, et need on Sinu ettevõtte brändi edasikandjad. Eriline ja hästi valitud ärikingitus on kui ettevõtte brändisaadik, mis töötab sinu ettevõtte kasuks igal ajal ning hoiab ettevõtte kuvandi nähtavana. Paljud ärikingid jäävad riiulile tolmu koguma, kuid tegelikult ei ole see eesmärk. See pole enam mingi uudis, et ärikingituse praktilisust väärtustavad kõik kingisaajad. Kuid lisaks on vaja ka silma paista ning olla innovatiivne. Praktilisus, stiilne ja innovatiivne disain kirjeldab kõige paremini 3D puidust kikilipsu.

Wooden Lifestyle on Eesti esimene ettevõte, kes alustas 3D puidust kikilipsude tootmist 2014. aastal. Soovime tuua inimeste ellu uudsust ja eksklusiivsust unikaalsete Eesti disaintoodetega.

Mõeldes ka naistele!

Kiiret elutempot tunnevad kõik, kuid selles kiiruses soovivad naised alati olla ümbritsetud pilkupüüdvate aksessuaaridega. Kuuldes sõna “kikilips”, tuleb silmapilkselt silme ette mees. Kuid ajatu klassika uue trendina on puidust kikilipsud ja prossid kindlasti ühe disainiaustajast naise garderoobis.

Kinkisime staažikatele naistöötajatele tänutäheks puidust kikilipsuga prossid. Meesterahvas sai loomulikult šiki puidust kikilipsu. Kogu selle asja juures oli palju olulisem see, et me saime just sellised värvilahendused, mida ise soovisime. Kõik kingisaajad olid väga õnnelikud, kes siis ei sooviks tunda ennast erilise ja unikaalsena!

Sirowa  Tallinn  AS,  Anne  Ensling

3D puidust kikilipsude ja prossidega oleme mõelnud just nendele eneseteadlikele naistele, kes julgevad eristuda, hindavad stiilset väljanägemist ning peavad lugu isikupärasest Eesti disainist. Suurepärane aksessuaar õhtuseks pidustuseks või ametialaseks kohtumiseks.

Unikaalsus, stiilsus, erilisus

Iga inimene on eriline ja unikaalne. Kes meist ei sooviks saada unikaalset ja omanäolist kingitust? Erilised ja silmapaistvad kingitused annavad võimaluse end veelgi erilisemana tunda ning tunnustust vajame kõik. Üheks hea stiilinäiteks on puidust kaantega märkmikud. Võimalus peale trükkida ettevõte logo, väärtused, hüüdlause, töötaja nimi vms. Kingitus on praktiline, isikupärane ja ettevõtte väärtusi edasi kandev.

Vääriline Eesti disainkink välispartnerile

Tihtipeale küsitakse, kas ärikingitus välispartnerile võiks teistsugune olla? Kindlasti on oluline, et kingitus, mis läheb Eestist välja, kannaks edasi Eestimaa isikupära. Eestimaa uhkuseks ja suureks väärtuseks on mets.

Oleme uhked, kui saame läbi põneva Eesti disani kodumaa nähtavamaks teha ning pakkuda unikaalsust välismaistele koostööpartneritele. Wooden Lifestyle puidust 3D efektiga kikilipsud kannavad endas kvaliteeti ja unikaalsust ning tootevalik aitab täita emotsionaalseid unistusi ja ratsionaalseid vajadusi. Eesti disainkink annab lisaväärtust ka Eesti ettevõtlusmaastikule, sest need unikaalsed ja erilised ärikingitused võivad olla ka sillaks uute ärialaste koostöösuhete edendamiseks. See on suurepärane väljund Eesti disainile, kas pole?

Me kõik teame, et ettevõtte kalleim vara on töötajad ning äri saab edendada koos heade koostööpartneritega. Parim viis nende tunnustamiseks on just läbi eriliste ja unikaalsete kingituste. Küsige ideid meilt ja koostöös leiame unikaalsed lahendused, et koostööpartnerid tunneks väärtustamist.

Elegantne ja pilkupüüdev välimus Wooden Lifestyle'lt! Julge eristuda!

Wooden Lifestyle omanik ja tegevjuht Marje Kallaste

Vaata rohkem infot:

http://www.woodenlifestyle.ee

https://www.facebook.com/woodenlifestyle/

https://www.instagram.com/woodenlifestyle/ 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700