6. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maire dieediblogi: Dr Simeonsi dieediga 40 päevaga -9,4 kilo ja -31cm

Tänaseks on minu 40-päevane Dr Simeonsi dieet läbitud ning käimas kaalulangetuse järgne kaalunumbri säilitamise etapp. Kokkuvõttes kaotasin dieediperioodiga 9,4 kilo ehk esialgne kaalunäit 72,3 kilo asendus 62,9 kiloga. Ümbermõõtude arvelt on kadunud omakorda 31cm. Kuigi teekond kulges emotsionaalsete tõusude ja mõõnadega, olen väga rahul, et selle ette võtsin! Sellest, mis viimaste nädalate jooksul täpsemalt toimus, räägin kohe lähemalt.
Maire -9,4 kilo ja -31cm 40 päevaga
Foto: erakogu

Poolteist kuud peale Dr Simeonsi dieedi programmiga alustamist tunnen end väga hästi - pea kümme kilo kergemana on energiat palju rohkem ja söögiisu väiksem. Tulemused on silmaga nähtavad ning seda mitte ainult mulle endale, ka tuttavatelt olen saanud palju kiitvaid kommentaare ja küsivaid pilke. Saavutatu nimel olen aga viimase 6 nädala jooksul palju vaeva näinud ning seetõttu äärmiselt uhke, et suutsin dieedikonsultant Aire Kängsepa toega dieedi edukalt läbida.

Soovid Maire eeskujul Dr Simeonsi dieediga edukalt kaalu langetada?

Kaota 40 päevaga 8-15kg kiirelt, lihtsalt ja tervisele ohutult.

Telli dieedipakett SIIT või küsi nõu dieedikonsultant Aire Kängsepalt +372 513 4243

Paari möödunud nädala sisse jäi ka paar pidupäeva, mille ajal kaldusin ettenähtud kavast kõrvale. Õnneks on programmis selleks puhuks kindlad juhised, mille järgi toimetades midagi hullu ei juhtu - minul lisandus maksimaalselt 200g kaalu, mis õunapäevaga kiirelt kadus. Aeg-ajalt avaldasid suuremat mõju aga minu jaoks hoopis üllatavamad tegurid. Näiteks ühel päeval lisandus kaalule 800g, kuigi järgisin kenasti juhendit. Jah, stress on alati kurja juur, mis võib eneselegi arusaamatult kaalunumbril kajastuda, kuid lisaks sellele mängib menüüvalikus suurt rolli ka veregrupp. Minu B-veregrupi puhul ei ole soovitatav süüa näiteks veiseliha, tomatit, apelsini ja näkileibu. Kui leidsin neile asendused, kadusid ka kaaluanomaaliad ja kõik läks normaalses tempos edasi.

Viimasel kaalulangetusnädalal tundsin, kuidas menüü osas tekkis väike väsimus. Dieedi lõpuperioodil langes kaal juba aeglasemas tempos, motivatsioon oli mõnevõrra väiksem ja kui siis tekkis igatsus mõne dieedimenüü välise toidu järele, oli raske end ohjes hoida. Veider, aga iseendaga võitlemist oli just õhtuti, hommikul oli taas palju energiat ja mõtted fokusseeritud edukale jätkamisele. Võib-olla on raske uskuda, aga rasketest hetkedest hoolimata õppisin dieedi jooksul seda kava nautima ning see muutus täiesti normaalseks argipäeva osaks. Valmistasin õhtuti järgmise päeva söögikorrad ette ning selle huvides, et kiusatus ei tekiks, planeerisin toidukorrad perega samale ajale.

Dr Simeonsi dieet aitas Mairel kaotada 40 päevaga 9,4 kilo
Foto: erakogu

Dieedi järgselt tunnen, et alles nüüd oskaksin seda programmi hästi teha. Õppisin alles dieedi teises pooles oma keha paremini tundma ja millised toidud mulle paremini sobivad, et kaalulangetust toetada. Iga inimese organism on ju erinev. Tagasi mõeldes tegin jooksvalt palju pisivigu, millele esialgu ei osanud mõeldagi, kuid mis kindlasti ka tulemustele mõju avaldasid. Näiteks kasutasin erinevaid õlisid sisaldavat kosmeetikat, tegin soolavanni jne. Tundsin, et ka spordiklubis käimine mõjutas kaalulangetust, sest trennijärgsel päeval hoidis keha vett kinni ja kaal ei langenud nii hästi. Seetõttu jätsin kaalulangetuse ajal treeningud pooleli - stabiliseerimise nädalatel olen uuesti alustanud.

Igatahes olen ma väga rahul, et selle teekonna ikka ette võtsin. Peaaegu 10 kilo kergemana on enesetunne palju parem ning uhke tunne nähes uut peegelpilti. Sain päris palju riideid kapinurgast uuesti üles otsida ning rõõmustada, et need selga mahtusid. Ühe ringi tahan Dr Simeonsi dieeti kindlasti veel teha, kuid ilmselt lühema versiooni - 23-30 päeva, kuid samas.. kes teab.

Soovin jõudu ja jaksu kõigile, kes endas motivatsiooni leiavad oma uue peegelpildini esimeste sammude tegemiseks. Oma kogemusest soovitaksin Dr Simeonsi dieeti just ülekaalulistele, kellel omal käel on raskusi kaalu langetamisega. Selle programmiga on tulemus kindel, lihtsalt omal peab olema piisavalt motivatsiooni ja vaimset valmidust juhendit järgides dieet läbida.

KAAL JA MÕÕDUD PEALE 40-PÄEVAST DR SIMEONSI DIEETI

Kaal 62,9 kg (-9,4kg)

Käsivarred 29cm (-2cm)

Rinnaümbermõõt 99cm (-4cm)

Vööümbermõõt 76cm (-11cm)

Puusaümbermõõt 103cm (-8cm)

Reieümbermõõt 60cm (-6cm)

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700