Autor: Team MONICA • 10. märts 2024

Miks korraldada ettevõtte suvepäevad Naissaarel või Aegnal?

Aegna linnulennult
Kui otsite ainulaadset ja meeldejäävat kohta ettevõtte suvepäevade korraldamiseks, siis Harjumaa väikesaared Naissaar ja Aegna pakuvad erakordseid võimalusi.

Team MONICA on alates 2001. aastast korraldanud Naissaarel ja Aegnal unustamatuid seiklusreise ja suvepäevi, tundes neid saari nagu oma viit sõrme. Meie klientide hulka kuuluvad enamus Eesti ministeeriume, riigiasutusi, koole ja paljud edukad firmad.

Tuletorn Naissaarel.

5 põhjust miks firma suvepäevad koos Team Monicaga teha

Erakordne kogemus: Meie pikaajaline kogemus ja teadmised võimaldavad pakkuda parimat suvepäevade korraldamise teenust. Meie klientide tagasiside on olnud ülivõrdes, kuna pakume tõeliselt meeldejäävaid elamusi.

Mitmekülgsed tegevused: Pakume laia valikut tegevusi, alates aardejahist ja fotojahist kuni DiscGolfi, rattamatkade ja giidiga ekskursioonidega militaarobjektidele. Meie tegevused sobivad kõigile vanusegruppidele.

Paindlikud majutusvõimalused: Naissaarel on võimalik majutada suuri gruppe, alates väikestest majadest kuni suurte majutuskohtadeni. Aegnal pakume intiimsemat majutust, mis sobib väiksematele seltskondadele.

Unikaalsed saareelamused: Pakume ainulaadseid elamusi, nagu suvepäevad Aegnal meeskonnamängude ja giidiga erilise saaretuuriga, mis jätab sügava mulje ja paneb aluse uutele traditsioonidele.

Soodustused ja paindlikkus: Pakume kuni 30% soodustust, kui otsus tehakse nädala jooksul. Lisaks pakume võimalust kohandada suvepäevi vastavalt eelarvele ja eelistustele, muutes iga ürituse unikaalseks.

Kirik Naissaarel.

Mille poolest erinevad suvepäevad Naissaarel ja Aegnal?

Naissaar pakub põnevaid militaarobjekte ja looduskauneid paiku, samas kui Aegna sobib ideaalselt ühepäevaste suvepäevade ja vaiksema keskkonna otsijatele. Mõlemal saarel on oma unikaalne võlu ja pakutavad tegevused, mis teevad iga suvepäeva eriliseks. Aegal saab ainult matkata kuid Naissaar on 6 korda suurem ja enamus vaatamisväärsusteni mis asuvad sadamast ca 20 km matkatee kaugusel sõidetakse sõjaväe kastiautodega ja seejärel tehakse lühem matk objektini giidi juhendamisel. Lisaks kastiautodele liigutaks Naissaarel ka unikaalse kitsarööpmelise raudtee rongiga.

Vaata lähemalt suvepäevad Naissaarel.

Majutus Naissaarel Metsamajas.

Suvepäevade kohad ja majutus suvepäevadeks

Pakume mitmekülgset majutust alates köetavatest 9 kohalistes sõjaväe telkidest kuni mugavate 14-200 kohaliste majadeni. Loe lähemalt majutus Naissaarel.

Suvepäevad Aegnal meeskonnamängude ja giidi erilise saaretuuriga

Aegna saar on tuntud oma rahuliku atmosfääri ja looduskaunite paikade poolest. Meie meeskonnamängud ja giidiga saaretuurid pakuvad harivat ja lõõgastavat kogemust, mis toob kollektiivi kokku ja loob meeldejäävaid hetki. Vaata lähemalt suvepäevad Aegnal.

Giidiga saaretuur Aegnal.

Ühepäevased suvepäevad, päikeseloojangul tagasisõiduga

Team MONICA pakub ainulaadset võimalust nautida päeva täis seiklusi Naissaarel ja lõpetada päev meeldejääva päikeseloojangul tagasisõiduga linna. Täiuslik kombinatsioon aktiivsest päevast ja õdusast õhtust merel. Vaata lähemalt ühepäevased suvepäevad.

Saare eripärast lähtuvad maastikumängud suvepäevadeks

Meie maastikumängud on loodud spetsiaalselt Naissaare ja Aegna unikaalse looduse ja ajaloo silmas pidades. Need tegevused pakuvad nii põnevust kui ka uusi teadmisi saarte kohta.

Saateauto tagab, et kõik rattamatkal osalejad saavad nautida retke omas tempos, pakkudes tuge ja mugavust kogu teekonna vältel.

Rattamatkad Naissaarel giidi ja kastiga saateautoga

Avastage Naissaare ilu rattamatkaga, mida juhendab kogenud giid. Meie saateauto tagab, et kõik osalejad saavad nautida matka oma tempos, pakkudes tuge ja mugavust kogu teekonna vältel. Rattamatk võib sisaldada üle 10 huvipunkti külastamist 5-8 tunni jooksu koos vahepealse lõunaga metsas.

Naiselikult kaunis Naissaar - inimtühjade randade ja põlismetsaga

Naissaare inimtühjad rannad ja põlismetsad pakuvad ideaalset põgenemist argipäeva rutiinist, kus saate nautida looduse rahu ja ilu. Vaata Lähemalt Mida teha Naissaarel?

Saladuslikud ja põnevad ajaloolised Merekindlused Naissaarel ja Aegnal

Ekskursioonid Naissaarel ja Aegna Ekskursioonid ning mõlema saare saladuslikud merekindlused pakuvad põnevat ajaloolist avastusretke, mis viib teid ajas tagasi ja näitab saarte strateegilist tähtsust.

Sisutihedad ühepäevased suvepäevad afterpartyga sadamas

Peale meeldejäävat päeva Naissaarel või Aegnal jätkub pidu meie korraldatud afterpartyga merel ja sadamas kuni 23:00-ni. See on suurepärane viis päeva lõpetamiseks ja veel viimaseid hetki koos kolleegidega nautida või Tallinna ööklubides ja baarides jätkata. Sobib eriti neile kes soovivadööseks oma kodu jõuda ja järgmisel päeval juba edasi liikuda.

Fotojaht Naissaarel.

Suvepäevad teistsuguses keskkonnas, naudi saarlaste elu ja kombeid

Naissaar ja Aegna pakuvad võimalust kogeda saarlaste elu ja kombeid, pakkudes teistsugust keskkonda tavapärastest suvepäevadest mandril. Vaata lähemalt firmaüritused maal ja merel.

Suvepäevad üle mere ja seiklusega saarel, millest räägitakse veel aastaid

Team MONICA korraldatud suvepäevad on rohkem kui lihtsalt üritus – need on seiklus, millest räägitakse veel aastaid. Meie eesmärk on luua kordumatu kogemus, mis ühendab meeskonda ja jätab sügava mulje.

Rong Naissaarel.

Soodsad ühepäevased suvepäevad vastavalt kliendi eelarvele

Meie soodsad ühepäevased suvepäevad on kohandatud vastavalt teie eelarvele, pakkudes paindlikkust ja võimalust nautida unustamatut päeva ilma suurte kulutusteta.

Suvepäevad kuni 9-le - Osta onlines praamipilet, ekskursioon ja toitlustus

Väiksematele gruppidele pakume võimalust nautida Naissaare ilu, ostes Naissaare praamipileti koos ekskursiooniga. See on suurepärane võimalus avastada saare võlusid väiksemas seltskonnas.

Team MONICA kutsub teid avastama Harjumaa väikesaarte imelisi võimalusi ettevõtte suvepäevade jaoks. Meie kogemus, pühendumus ja kirg tagavad, et teie suvepäevad jäävad kauaks meelde nii osalejatele kui ka korraldajatele. Valige Team MONICA ja looge unustamatuid mälestusi Naissaarel ja Aegnal!

Vaata lähemalt või küsi pakkumist:

monica.ee/uhepaevased-suvepaevad/

monica.ee/firmauritused/

monica.ee/suvepaevad-naissaarel/

monica.ee/suvepaevad-aegnal/

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700