Leivatoodete rasvasisaldus

Portsjon Rasva portsjonis g

Portsjon Rasva portsjonis g 1 viil rukkileiba (30 g) 0,5 1 tk näkileiba (12 g) 0,3 2-3 tk õhukest näkileiba (20 g) 0,3 1 viil saia, mille 100 g on rasva 1,5 g (30 g) 0,5 1 viil saia, mille 100 g on rasva 5 g (30 g) 1,5 1 viil saia, mille 100 g on rasva 9 g (30 g) 3 3 1 viil saia, milles 100 g on rasva 19 g (30 g) 6 1 võileivaküpsis 2 3 võileivaküpsist 5,5 1 digestive-küpsis 2,5 3 digestive-küpsist 7,5 1 soolaküpsis 1 3 soolaküpsist 3 1 croissant 12 1 võisai 12 1 kaneelisai 8 1 moonisai 8 1 Viini sai 17 1 pirukas 19


KUI PALJU RASVA SAAB AASTAS, KUI SüüA IGA PÄEV:
3 viilu rukkileiba, mille 100 g on 1,5 g rasva = 0,5 kgiga leivaviilu peale 0,5 tl lahjat margariini = 1,1 kgiga leivaviilu peale 1 õhuke singiviil = 0,4 kgiga leivaviilu peale 1-2 tomativiilu = 0 kgkokku aasta jooksul 2 kg rasva3 suitsuvorsti ja juustuga saiaviilu hommikusöögiks3 viilu saia, mille 100 g on rasva 5 g = 1,8 kgiga leivaviilu peale 1 tl võid või 80%-st margariini = 4,5 kgiga leivaviilu peale 2 viilu suitsuvorsti = 4 kgiga leivaviilu peale juustuviil = 2,7 kgkokku aasta jooksul 13 kg rasva2 tomati ja kurgiga rukkinäkileiba kohvi kõrvale2 rukkinäkileiba, tomatit ja kurki = 0,1-0,4 kg rasva kokku aasta jooksul1 saiaviil kohvi kõrvale1 saiaviil = 0,7 kg aasta jooksul2 digestive-küpsist või 3 võileivaküpsist kohvi kõrvale2 digestive-küpsist või 3 võileivaküpsist = 2 kg rasva aasta jooksul

Osale arutelus

  • Piret Birk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Eesti Vabaõhumuuseum – ajal on lugu!

Rocca al Mares, Tallinna kesklinnast kõigest 15-minutilise sõidu kaugusel asub imeline paik – Eesti Vabaõhumuuseum. Ürituste korraldamiseks leiab siit erinevaid peo- ja seminariruume, kauni looduskeskkonna ning meeliülendavad maitseelamused.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

ÄRIPÄEV AS otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

28. september 2018

Teabevara