Kas ballil sobib kanda rihmikkingi?

Lugeja küsib:

Kas ballil sobib kanda rihmikkingi, nii et varbad on näha või peavad olema kinnised kingad?

Vastus:
Ballikutsel on reeglina märge riietuse kohta, Eestis tavaliselt kas smoking või frakk, mõnikord ka tume ülikond. Daami riietus valitakse sellele vastavalt ning kingad omakorda selliselt, et need sobiksid valitud kleidiga.

Kinnised kingad on kahtlemata klassika ning seega on ka eksimisvõimalus väiksem. Kui siiski soovitakse kanda lahtisi kingi, tuleb kindlasti jälgida, et need sobiksid üldise stiiliga. Samuti tasub meeles pidada, et rihmikkingad ei jäta kahtlust, kas ja kui palju kandja on oma jalgade eest hoolitsenud.

Kokkuvõttes tuleks pidulikuks puhuks kingi valides lähtuda sellest, et need oleksid elegantsed, kõrge kontsaga, rõivastega sobivad toonis ning kandjale mugavad.

Külli EllerFrens Catering

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima otsib BÜROOJUHTI

Maxima Eesti OÜ

24. aprill 2018

Teabevara