Milliseid ehteid sobib kanda piduliku vastuvõtu puhul?

Piduliku vastuvõtu puhul sobib kanda neid ehteid, mis sobivad teie poolt valitud riietuse ja samuti konkreetse sündmusega. Reegleid on siin raske kirja panna, kõik sõltub inimesest ja tema isiksusest ning stiilist. See, mis sobib ühele, ei pruugi sugugi olla sobilik teisele. Igal juhul jälgige, et teie riietus ja ehted moodustaksid stiililt terviku. Tavaliselt ei panda ka kokku moekunstniku poolt kavandatud originaalmudelit ja odavaid ehteid.

Samamoodi naljakalt võivad mõjuda hinnalised ehted ja odavast materjalist kleit. Siinkohal on enamasti õige ka soovitus "less is more"? ehk mida vähem seda parem. Samas on daame, kes suudavad välja kanda ka rikkaliku ehetevaliku. Vaadake endale peeglis otsa ja kui te endale meeldite, tunnete end hästi ja enesekindlalt, on kõik korras. Juhul, kui kõhklete, proovige uuesti. Ärge unustage vaatamast

Eesti ehtekunstnike kauneid töid ning samas ka vanaema ja ema ehtekarpi.

Julget katsetamist!

Tiina TÅ?atÅ?uaAS Frenswww.frens.eeTelefon Tallinnas 6 999 200Telefon Tartus 341 101e-post frens@frens.ee

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara