Milliseid ehteid sobib kanda piduliku vastuvõtu puhul?

Piduliku vastuvõtu puhul sobib kanda neid ehteid, mis sobivad teie poolt valitud riietuse ja samuti konkreetse sündmusega. Reegleid on siin raske kirja panna, kõik sõltub inimesest ja tema isiksusest ning stiilist. See, mis sobib ühele, ei pruugi sugugi olla sobilik teisele. Igal juhul jälgige, et teie riietus ja ehted moodustaksid stiililt terviku. Tavaliselt ei panda ka kokku moekunstniku poolt kavandatud originaalmudelit ja odavaid ehteid.

Samamoodi naljakalt võivad mõjuda hinnalised ehted ja odavast materjalist kleit. Siinkohal on enamasti õige ka soovitus "less is more"? ehk mida vähem seda parem. Samas on daame, kes suudavad välja kanda ka rikkaliku ehetevaliku. Vaadake endale peeglis otsa ja kui te endale meeldite, tunnete end hästi ja enesekindlalt, on kõik korras. Juhul, kui kõhklete, proovige uuesti. Ärge unustage vaatamast

Eesti ehtekunstnike kauneid töid ning samas ka vanaema ja ema ehtekarpi.

Julget katsetamist!

Tiina TÅ?atÅ?uaAS Frenswww.frens.eeTelefon Tallinnas 6 999 200Telefon Tartus 341 101e-post frens@frens.ee

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Tallinna Õpetajate Maja – väärikas peo ja koolituskoht vanalinna südames

Tallinna Õpetajate Maja on raekoja platsi ääres asuv kolmest majast koosnev kompleks, kus on võimalik korraldada pidusid, konverentse, koolitusi, vastuvõtte, kontserte ja palju muud.

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

13. märts 2018

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine