Inimese tervis peegeldub tema näos

Pilk peeglisse võib meid aidata ise ennast diagnoosida, nii vähemalt väidavad idamaade targad. Meedikutele tundub selline otsustamine küll püüdena kurge kirvega püüda, aga mine tea. Tõde võib peituda ka selles.

Kui tekib kahtlus, et tervis jonnib, pidage nõu perearstiga.

* Laup

Lauba ülaosa esindab põit, aga kogu laup tervikuna näitab jämesoole seisundit. Pigmenteerunud laigud ja täpid näitavad, et tuleb vähendada toidus suhkrut, loomseid valkusid (piima ja liha). Vistrikud kaovad laubalt peale vitamiinirikka pagaripärmi ravikuuri ning vähendada tuleks kindlasti rasvase ja magusa söömist.

* Kulmude piirkond

Kulmude piirkond näitab maksa tegevust. Kortsud ning vistrikud kulmude vahel käsivad vähendada praetud, rasvaste toitude söömist.

* Oimud ja nina

Oimud ja nina (v.a ninaots) peegeldavad kõhunäärme ja põrna toimimist. Veresuhkru rohkus rafineeritud toiduainete ja kondiitritoodete tarbimisel või alkoholiga liialdamine annavad märku massilise nahasiseste rasupunnide tekkega.

* Ninaots

Ninaots näitab südame seisukorda. Punetama paneb selle nalkohol, rahustid ja vererõhu häired. Väga valge ninaots viitab vereringe häiretele ja vedeliku puudusele kehas. Vähendada soola kogust ja süüa palju hautatud juurvilju ning värskeid salateid, ka puuvilju. Hoiduda kuiva toidu söömisest.

* Põsed

Põsed räägivad vereringe häiretest. Pidevalt punetavad põsed võivad viidata kõrgenenud vererõhule või närvisüsteemi üleärritusele. Nähtav peente veresoonte võrk põskedel võib olla tekitatud suitsetamisega rikutud kopsudest. Puhake ja parandage närve ja loobuge tubakast.

* Huuled ja lõug

Huuled ja lõug näitavad samuti seedekulgla tegevust. Alailma lõhenevad huuled ja vistrikud ning furunkulid lõual näitavad liigväsimust. Ettevaatust pidevate neurooside seisundi tekitajatega, hoidke kõht korras ja kasutage kergesti seeditavaid toite, puhake metsas või mere ääres.

* Kõrvad

Kõrvad peegeldavad neerude ja kogu organismi ainevahetuse seiskorda. Alailma punetavad kõrvalestad näitavad liigset kohvi joomist ja muid liialdamisi.

Osale arutelus

  • Piret Birk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

ADVOKAADIBÜROO RASK otsib SEKRETÄRI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. juuni 2018

Teabevara