Nii valmistad hea kohvi

1) KASUTA PUHTAID VAHENDEID

Pese kohvikann ja filter nõudepesuaine ja harjaga. Loputa kuuma veega.

2) KüLM VÄRSKE VESI

Valmista kohv alati külmast värskest veest. Vesi mõõda puhta kannuga.

3) VEE ÕIGE TEMPERATUUR

Kohvi filtreerimisel on vee õige temperatuur 92-96 kraadi. Kannus valmistamisel aja vesi korraks keema, lisa vajalik kogus kohvipulbrit ja lase uuesti korraks keema tõusta. Ära keeda!

4) VALI ÕIGE JAHVATUS

Kui valmistad kohvi filtreerides kas käsitsi või kohvikeetjas, vali filtrijahvatus. Kannus või presskannus valmistamisel kasuta jämedama kannujahvatusega kohvi.

5) MÕÕDA TÄPSELT

Võta kohvimõõdulusikatäis (7g) kohvipulbrit ühe kohvitassi (150ml) vee kohta.

6) SERVEERI KOHV VÄRSKELT

Kohv on kõige parem viis minutit pärast valmistamist. Õige kohvijoogi säilitustemperatuur on 80-85 kraadi. Kui kohvi tuleb säilitada üle poole tunni, vala see termoskannu.

7) ÄRA SEGA VANA JA VÄRSKET KOHVI

Allikas:

www.meira.ee

Osale arutelus

  • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara