Nii valmistad hea kohvi

1) KASUTA PUHTAID VAHENDEID

Pese kohvikann ja filter nõudepesuaine ja harjaga. Loputa kuuma veega.

2) KüLM VÄRSKE VESI

Valmista kohv alati külmast värskest veest. Vesi mõõda puhta kannuga.

3) VEE ÕIGE TEMPERATUUR

Kohvi filtreerimisel on vee õige temperatuur 92-96 kraadi. Kannus valmistamisel aja vesi korraks keema, lisa vajalik kogus kohvipulbrit ja lase uuesti korraks keema tõusta. Ära keeda!

4) VALI ÕIGE JAHVATUS

Kui valmistad kohvi filtreerides kas käsitsi või kohvikeetjas, vali filtrijahvatus. Kannus või presskannus valmistamisel kasuta jämedama kannujahvatusega kohvi.

5) MÕÕDA TÄPSELT

Võta kohvimõõdulusikatäis (7g) kohvipulbrit ühe kohvitassi (150ml) vee kohta.

6) SERVEERI KOHV VÄRSKELT

Kohv on kõige parem viis minutit pärast valmistamist. Õige kohvijoogi säilitustemperatuur on 80-85 kraadi. Kui kohvi tuleb säilitada üle poole tunni, vala see termoskannu.

7) ÄRA SEGA VANA JA VÄRSKET KOHVI

Allikas:

www.meira.ee

Osale arutelus

  • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Restoranitestid

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara