Nii valmistad hea kohvi

1) KASUTA PUHTAID VAHENDEID

Pese kohvikann ja filter nõudepesuaine ja harjaga. Loputa kuuma veega.

2) KüLM VÄRSKE VESI

Valmista kohv alati külmast värskest veest. Vesi mõõda puhta kannuga.

3) VEE ÕIGE TEMPERATUUR

Kohvi filtreerimisel on vee õige temperatuur 92-96 kraadi. Kannus valmistamisel aja vesi korraks keema, lisa vajalik kogus kohvipulbrit ja lase uuesti korraks keema tõusta. Ära keeda!

4) VALI ÕIGE JAHVATUS

Kui valmistad kohvi filtreerides kas käsitsi või kohvikeetjas, vali filtrijahvatus. Kannus või presskannus valmistamisel kasuta jämedama kannujahvatusega kohvi.

5) MÕÕDA TÄPSELT

Võta kohvimõõdulusikatäis (7g) kohvipulbrit ühe kohvitassi (150ml) vee kohta.

6) SERVEERI KOHV VÄRSKELT

Kohv on kõige parem viis minutit pärast valmistamist. Õige kohvijoogi säilitustemperatuur on 80-85 kraadi. Kui kohvi tuleb säilitada üle poole tunni, vala see termoskannu.

7) ÄRA SEGA VANA JA VÄRSKET KOHVI

Allikas:

www.meira.ee

Osale arutelus

  • sekretar.ee

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

  • Juunis
    17%
    17%
  • Juulis
    83%
    83%
  • Augustis
    0%
    0%
  • Ei puhkagi suvel
    0%
    0%
  • Muu
    0%
    0%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine