Nii valmistad hea kohvi

1) KASUTA PUHTAID VAHENDEID

Pese kohvikann ja filter nõudepesuaine ja harjaga. Loputa kuuma veega.

2) KüLM VÄRSKE VESI

Valmista kohv alati külmast värskest veest. Vesi mõõda puhta kannuga.

3) VEE ÕIGE TEMPERATUUR

Kohvi filtreerimisel on vee õige temperatuur 92-96 kraadi. Kannus valmistamisel aja vesi korraks keema, lisa vajalik kogus kohvipulbrit ja lase uuesti korraks keema tõusta. Ära keeda!

4) VALI ÕIGE JAHVATUS

Kui valmistad kohvi filtreerides kas käsitsi või kohvikeetjas, vali filtrijahvatus. Kannus või presskannus valmistamisel kasuta jämedama kannujahvatusega kohvi.

5) MÕÕDA TÄPSELT

Võta kohvimõõdulusikatäis (7g) kohvipulbrit ühe kohvitassi (150ml) vee kohta.

6) SERVEERI KOHV VÄRSKELT

Kohv on kõige parem viis minutit pärast valmistamist. Õige kohvijoogi säilitustemperatuur on 80-85 kraadi. Kui kohvi tuleb säilitada üle poole tunni, vala see termoskannu.

7) ÄRA SEGA VANA JA VÄRSKET KOHVI

Allikas:

www.meira.ee

Osale arutelus

  • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

  • Juunis
    17%
    17%
  • Juulis
    83%
    83%
  • Augustis
    0%
    0%
  • Ei puhkagi suvel
    0%
    0%
  • Muu
    0%
    0%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

13. märts 2018

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine