Käekottide assortii

Kui käekott asjade mahutamise ettekäändel nagunii meiega kaasa reisib, siis olgu ta vähemalt imekaunis!

Sel sügisel on niisugune nähtus nagu häbelikult igav, vormitu ja mõttetust materjalist kandekott asi, mida mood isegi mitte ei mäleta. Kaunis kandekott võib päästa kogu riietuse andes sellele just parasjagu särtsu ja isikupära. Ajast ja arust on arvamus, justkui sobiks ilu ainult ööelu juurde. Risti vastupidi! Ekstravagantne käekott on üsna ainus edevuse asi, millega päeval patseerides pole peaaegu mingit ohtu stiilituna mõjuda.Mille poole mood siis soovitab oma kaunid käekesed sirutada?

Värv

Vaadake endale midagi värvikat käevangu! Õieti on see kõige kehtivam moesoovitus üldse. Kui värvijulgus on olemas, on peamine juba käes. Värvide kasuks räägib tänapäevane hoiak stilistikas, mis lahkelt lubab kanda koos eritooni kingi ja kotte ja ilmestada kui tahes tagasihoidlikku riietust kirkama käekotiga.

Eksootilised nahad

Daamilik luksus ja eksootika käivad alati käsikäes. Nii pole mingi ime, et usside, krokodillide, jaanalindude ja muud pisut salapäraste loomade nahad on väga ihaldusväärsed. Mõjub kandes nagu üliveetlev kapriis.

Sädelus

Säramine on üks moe võtmesõnadest ja loomulikult kehtib see eeskätt aksessuaaride kohta. Sillerdused ja metalliläiked on häbematult ilusad ja tõeliselt tujutõstvad. Milleks loobuda ilusolemisest, kui selleks on ometi võimalus?

Kaunistused

Sügisel on fookuses isikupära. Vali juba ehitud kott või ehi see omal käel ära just nii, nagu sulle meeldib. Fantaasiale piire ei seata, kotti sobib imehästi kaunistama ka pross, kaelakee või siidsall, mis ka mujal rakendust leiab.

Lilled

Liialdamata võib väita - talv on täielikult õide puhkenud! Tundub, et lilled on külma eest välipeenardelt lihtsalt soojadesse siseruumidesse pagenud ja õitsevad võrgutavalt nii jakkidel, kui aksessuaaridel. Lilledega käekotid on kahtlemata ühed imenaiselikud moeasjad.

Nööbid

Kui nööbid rõivastel rokivad, kolivad nad enam-vähem kindlasti ka käekottidele ja kinganinadele. Märksõnaks võiks olla silmapaistvus. Kui juba nööpidega mängida, olgu seda ilu ka kaugele näha.

Karusnahk

Karvane kott on üks selle sügise lemmikuid. Elegantsest poninahast või metsikust karusnahast ese, mis on korraga nii Å?iki lisandi kui ka kaisulooma eest.

Osale arutelus

  • Kristina Herodes

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

ADVOKAADIBÜROO RASK otsib SEKRETÄRI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. juuni 2018

Teabevara