Värske sisustusportaal kogub hoogu

Möödunud aasta 14. novembrist alates tegutseb aadressil www.kodukeskus.ee portaal, mille eesmärk on viia kokku kaks teineteist vajavat poolt - sisekujundajad, arhitektid ja disainerid ning potentsiaalsed kliendid (firmad ja eraisikud).

"Antud tasandil on olnud info levik juba aastaid kuidagi passiivne. Ei tea, kas kardetakse raha või millegi muu pärast," räägib portaali projektijuht Peeter Krevald. "Samuti püüame pakkuda inimesele võimalust leida A-st O-ni infot kodu ja kontori ehitamise, kujundamise, sisustamise asjus ning sisekujundajatele, disaineritele ja arhitektidele paremat võimalust end teostada."

Disaineritele, sisekujundajatele ja arhitektidele on oma nime, kontakti ja kuni 8 töödest tehtud pildi ülespanek ning enese ja oma tööga seotud uudiste kajastamine tasuta.

"Soovime inimestele selgitada fakti, et kasutades oma ala professionaali, suudavad nad oluliselt kokku hoida nii rahaliselt kui ka ajaliselt," sõnab Krevald, kelle sõnutsi on portaalil siiani läinud edukalt, ehkki kontaktide hulk leheküljel on esialgu veel kesine. "Huvi kodukeskus.ee ja pakutava idee suhtes on suur. Juurde tulevate sisekujundajate ja disainerite arv kasvab pidevalt, samas tunnevad ka firmad huvi, kuidas end esitleda saaks."

Uusi tegijaid lisandub portaali erialaliitude, otsekontaktide, reklaami, sisustusajakirjade ja interneti vahendusel. Krevaldi sõnutsi otsib portaal eelkõige inimesi, kellel on pakkuda midagi sellist, mida teistel ei ole - oma käekirja. Kodukeskus.ee-le saadetud küsimused saadetakse e-posti teel edasi korraga mitmele sisekujundajale.

ühtlasi võiks kodukeskus.ee Krevaldi arvates saada hüppelauaks noortele disaineritele ja sisekujundajatele.

Osale arutelus

 • Monica Raud

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Tallinna Õpetajate Maja – väärikas peo ja koolituskoht vanalinna südames

Tallinna Õpetajate Maja on raekoja platsi ääres asuv kolmest majast koosnev kompleks, kus on võimalik korraldada pidusid, konverentse, koolitusi, vastuvõtte, kontserte ja palju muud.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

ÄRIPÄEV AS otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

28. september 2018

Teabevara