Algab Aasta Sekretär 2006 raadiomäng

Täna 23. oktoobril algab Star FM eetris konkursi Aasta Sekretär 2006 raadiomäng. Raadimäng toimub kokku kümnel hommikul 23. oktoobrist - 3. novembrini kella 8 ja 10 vahel. Võistlustules on iga päev 3 ankeedi järgi välja valitud sekretäri, kellelt küsitakse 3 küsimust: 1. tööalane 2. üldküsimus vastusevariantidega 3. loov küsimus

Küsimused annavad punkte, millele saavad huvilised igapäevaselt lisada oma hinnangu läbi sekretar.ee portaalis toimuva hääletuse. Finaali pääseb 30 osalejast 15, nende nimed avaldatakse sekretar.ee veebilehel peale raadiomängu viimast saadet raadiomängu 6. novembril. Need 15 õnnelikku astuvad võistlustulle 9. novembril toimuval finaalüritusel ööklubis Astoria Palace.

Niisiis - ela kaasa ametiõdede võistlusele, kuula raadiot ja anna ka oma hinnang.

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara