Algab Aasta Sekretär 2006 raadiomäng

Täna 23. oktoobril algab Star FM eetris konkursi Aasta Sekretär 2006 raadiomäng. Raadimäng toimub kokku kümnel hommikul 23. oktoobrist - 3. novembrini kella 8 ja 10 vahel. Võistlustules on iga päev 3 ankeedi järgi välja valitud sekretäri, kellelt küsitakse 3 küsimust: 1. tööalane 2. üldküsimus vastusevariantidega 3. loov küsimus

Küsimused annavad punkte, millele saavad huvilised igapäevaselt lisada oma hinnangu läbi sekretar.ee portaalis toimuva hääletuse. Finaali pääseb 30 osalejast 15, nende nimed avaldatakse sekretar.ee veebilehel peale raadiomängu viimast saadet raadiomängu 6. novembril. Need 15 õnnelikku astuvad võistlustulle 9. novembril toimuval finaalüritusel ööklubis Astoria Palace.

Niisiis - ela kaasa ametiõdede võistlusele, kuula raadiot ja anna ka oma hinnang.

Osale arutelus

  • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

02. aprill 2018

Uudised

Teabevara