Lugeja kirjutab: Päikesepruun jume kreemipurgist

Toode on mõeldud neile iluotsijatele, kellele meeldib olla jumekas mitte ainult suvel, vaid ka aastaringselt.

Ilmselt pole ma ainus, kes pole rahul oma sünnipärase kahvatu nahaga. Suveni on veel nii kaua aega, lõunamaareisiks pole raha ja pealegi räägitakse iga aasta järjest rohkem ning valjemalt päikesekiirguse üha suurenevast aktiivsusest ning ohtlikest UV-kiirtest. Aga ometi tahaks natukenegi jumekam olla...

Just põhjamaa naised tunnevad suurt huvi isepäevitujate vastu - kaunis, kergelt pruun jume annab piisava heaolu ning kindlustunde oma välimuse suhtes. Et tänapäeva naistel on kiire elutempo ning ehtsa päevitamisega saadakse tihtipeale päikesepõletus, pigmendilaigud ning naha kiirenev vananemine, pööratakse pilk ühe enam kosmeetikatööstuse toodetele.

Ja meie õnneks on olemas isepruunistujad. Et isepäevituja ei saa olla madala kvaliteediga ning tekitada tarbija nahale ebaühtlast ning laigulist päevitust, lähevad tooted aasta aastalt üha tõhusamaks ning kvaliteetsemaks. Samuti on oluline, et ka isepäevituja pakuks nahale piisavat hooldust.

Sellel kevadel üllatab NIVEA meid, päikesekummardajaid, kahe uue isepruunistuva tootega: NIVEA Body Summer Beauty kehaemulsiooni ja NIVEA Visage Summer Beauty niisutava kreemiga. NIVEA suurkliendijuht Aire Aksiim, pole nende toodete kiitmisel napisõnaline: "NIVEA Body kehaemulsioonidel on uus, standardne pakend 250ml ning klient tunneb toote ära, kuigi sildil on uus kujundus. Emulsiooni toimeks on järk-järguline päevitus ning nahka pinguldav efekt, samuti on tootel uus lõhn. Koostises on õrn looduslik isepäevitaja DHA ja viinamarjaseemne õli tugevdab naha struktuuri ning niisutab nahka intensiivselt terve päeva jooksul Et isepruunistuval emulsioonil on kaks toonivalikut, leiab omale sobiva tooni nii heledama kui ka tumedama nahaga tarbija.

Toode on mõeldud neile iluotsijatele, kellele meeldib olla jumekas mitte ainult suvel, vaid ka aastaringselt. NIVEA Body kehaemulsioon aitab säilitada loomulikku ja tervislikku jumet ning kaunist nahka terve aasta jooksul ilma erilisi pingutusi tegemata. Ehk siis elada moto järgi "ühest suvepäevast on parem veel 365 suvepäeva!"?.

NIVEA Visage Summer Beauty on kerge ning kiiresti imenduv niisutav kreem, mis on värske tsitruse lõhnaga isepäevituja. Sisaldab jojobaõli, UV-kaitset ning E-vitamiini, mis kaitsevad nahka päikese poolt põhjustatud vananemise eest. Umbes viiepäevase regulaarse kasutamise järel on nahk saavutanud ilusa ning loomuliku suvise jume.

NIVEA Summer toodetest tekkinud päevitus hajub aeglaselt ja ühtlaselt, lõplikult maksimaalselt 30 päeva möödudes, sest selle ajaga on nahk täielikult uuenenud. Paraku on elanikkonnast umbes 15% neid, kellele isepäevitujad ei mõju. Et isepäevituja sisaldus NIVEA Summer toodetes on väga madal (2%DHA), siis ei määri toode riideid ega käsi (seda muidugi siis, kui kreem on täielikult imendunud, enne seda vältida kokkupuudet riietega). Küll aga tuleks käsi peale kreemi kasutamist pesta, et hoiduda käelabade päevitumisest."?

Osale arutelus

 • Piret Birk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara