Lugeja kirjutab: Päikesepruun jume kreemipurgist

Toode on mõeldud neile iluotsijatele, kellele meeldib olla jumekas mitte ainult suvel, vaid ka aastaringselt.

Ilmselt pole ma ainus, kes pole rahul oma sünnipärase kahvatu nahaga. Suveni on veel nii kaua aega, lõunamaareisiks pole raha ja pealegi räägitakse iga aasta järjest rohkem ning valjemalt päikesekiirguse üha suurenevast aktiivsusest ning ohtlikest UV-kiirtest. Aga ometi tahaks natukenegi jumekam olla...

Just põhjamaa naised tunnevad suurt huvi isepäevitujate vastu - kaunis, kergelt pruun jume annab piisava heaolu ning kindlustunde oma välimuse suhtes. Et tänapäeva naistel on kiire elutempo ning ehtsa päevitamisega saadakse tihtipeale päikesepõletus, pigmendilaigud ning naha kiirenev vananemine, pööratakse pilk ühe enam kosmeetikatööstuse toodetele.

Ja meie õnneks on olemas isepruunistujad. Et isepäevituja ei saa olla madala kvaliteediga ning tekitada tarbija nahale ebaühtlast ning laigulist päevitust, lähevad tooted aasta aastalt üha tõhusamaks ning kvaliteetsemaks. Samuti on oluline, et ka isepäevituja pakuks nahale piisavat hooldust.

Sellel kevadel üllatab NIVEA meid, päikesekummardajaid, kahe uue isepruunistuva tootega: NIVEA Body Summer Beauty kehaemulsiooni ja NIVEA Visage Summer Beauty niisutava kreemiga. NIVEA suurkliendijuht Aire Aksiim, pole nende toodete kiitmisel napisõnaline: "NIVEA Body kehaemulsioonidel on uus, standardne pakend 250ml ning klient tunneb toote ära, kuigi sildil on uus kujundus. Emulsiooni toimeks on järk-järguline päevitus ning nahka pinguldav efekt, samuti on tootel uus lõhn. Koostises on õrn looduslik isepäevitaja DHA ja viinamarjaseemne õli tugevdab naha struktuuri ning niisutab nahka intensiivselt terve päeva jooksul Et isepruunistuval emulsioonil on kaks toonivalikut, leiab omale sobiva tooni nii heledama kui ka tumedama nahaga tarbija.

Toode on mõeldud neile iluotsijatele, kellele meeldib olla jumekas mitte ainult suvel, vaid ka aastaringselt. NIVEA Body kehaemulsioon aitab säilitada loomulikku ja tervislikku jumet ning kaunist nahka terve aasta jooksul ilma erilisi pingutusi tegemata. Ehk siis elada moto järgi "ühest suvepäevast on parem veel 365 suvepäeva!"?.

NIVEA Visage Summer Beauty on kerge ning kiiresti imenduv niisutav kreem, mis on värske tsitruse lõhnaga isepäevituja. Sisaldab jojobaõli, UV-kaitset ning E-vitamiini, mis kaitsevad nahka päikese poolt põhjustatud vananemise eest. Umbes viiepäevase regulaarse kasutamise järel on nahk saavutanud ilusa ning loomuliku suvise jume.

NIVEA Summer toodetest tekkinud päevitus hajub aeglaselt ja ühtlaselt, lõplikult maksimaalselt 30 päeva möödudes, sest selle ajaga on nahk täielikult uuenenud. Paraku on elanikkonnast umbes 15% neid, kellele isepäevitujad ei mõju. Et isepäevituja sisaldus NIVEA Summer toodetes on väga madal (2%DHA), siis ei määri toode riideid ega käsi (seda muidugi siis, kui kreem on täielikult imendunud, enne seda vältida kokkupuudet riietega). Küll aga tuleks käsi peale kreemi kasutamist pesta, et hoiduda käelabade päevitumisest."?

Osale arutelus

 • Piret Birk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine