Tarkvara aitab kaalu langetada

Esmakordselt tuleb turule ainulaadne tarkvara Kaalunavigaator, mis kaloripäevikut pidamata mõõdab iga päev, kas sõid rohkem või vähem kaloreid kui tarbisid. Kaalunavigaator teab rasva ainevahetuse suunda - kas rasvad põlevad või kogunevad, annab igaks päevaks söömise ja liikumise soovitusi ning aitab seeläbi tõhusamalt kaalust alla võtta.

5. novembril algavas Kaalujuhtimise Meistriklassis õpitakse Kaalunavigaatorit kasutama ning mugavalt ja tõhusalt oma kehakaalu kontrollima.

Kaalunavigaatori abil saad igal hommikul teada, kui hästi oli eelmisel päeval tasakaalus sinu liikumine ja söömine, kas rasvad põlesid või kulusid. Tarkvara vabastab kasutaja kaloripäeviku pidamisest. Vastused küsimustele mitu kalorit ma sõin rohkem või vähem, kui kulutasin annab uusim kaalumise tehnoloogia ning matemaatiline analüüs.

Juhtimiskonsultandi Indrek Sauli sõnadega: "?Kaalunavigaator võimaldab teha iga päev informeeritud otsuseid. Kas süüa täna lukslikumalt või tagasihoidlikumalt, teha sporti või mitte."

Tarkvara on intelligentne ja iseõppiv; ta saab aru, millised on konkreetse isiku kõige olulisemad söömisvead, mida tuleks vältida, ja millised proovitud abinõudest on kõige tõhusamad.

Saul lisab: "?Näiteks on suur viga, kui ma ei söö peale kella kuut, kuigi tegelikult tunnen nälga. Teaduslikult on tõestatud, et spordijookide tarbimine enne treeningut, treeningu ajal ja pärast seda vähendavad oluliselt rasvapõletuse tõhusust."?

Kaalunavigaator annab esmakordselt lihtsas ja arusaadavas vormis tavakasutajate käsutusse meetodi, mida seni on kasutatud teadustöö tegemisel - matemaatilise analüüsi, põhjus-tagajärg seostamise, süsteemiteooria rakendused.

"Ma ei tea ühtegi meetodit, mis põhineks rasvamassi muutuste jälgimisel. Ometigi kõigutab kehakaalu ja on ülekaalu peamine põhjus peamiselt rasvamass, mitte vesi," selgitab Indrek Saul meetodi tõhusust.

Kaalunavigaatori kasutamist ning selle abil kontrollitud abinõudel põhinevat meetodit Kaalujuhtimine saab õppida peagi algavas Kaalujuhtimise Meistriklassis.

Õppused ja harjutused toimuvad viiel järjestikusel esmaspäeva õhtul alates 5. novembrist Tallinnas Estonian Business Schoolis. Lektoriteks on perearst, toitumise spetsialist, psühholoog, juhtimise spetsialist ja meetodi autor Indrek Saul.

Registreerumine lõpeb 29. oktoobril. Oma osavõtusoovist teata e-postile seminar@kaalujuhtija.ee.

Lisainfo: info@kaalujuhtija.ee, www.kaalujuhtija.ee

Osale arutelus

 • Piret Birk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara