Tarkvara aitab kaalu langetada

Esmakordselt tuleb turule ainulaadne tarkvara Kaalunavigaator, mis kaloripäevikut pidamata mõõdab iga päev, kas sõid rohkem või vähem kaloreid kui tarbisid. Kaalunavigaator teab rasva ainevahetuse suunda - kas rasvad põlevad või kogunevad, annab igaks päevaks söömise ja liikumise soovitusi ning aitab seeläbi tõhusamalt kaalust alla võtta.

5. novembril algavas Kaalujuhtimise Meistriklassis õpitakse Kaalunavigaatorit kasutama ning mugavalt ja tõhusalt oma kehakaalu kontrollima.

Kaalunavigaatori abil saad igal hommikul teada, kui hästi oli eelmisel päeval tasakaalus sinu liikumine ja söömine, kas rasvad põlesid või kulusid. Tarkvara vabastab kasutaja kaloripäeviku pidamisest. Vastused küsimustele mitu kalorit ma sõin rohkem või vähem, kui kulutasin annab uusim kaalumise tehnoloogia ning matemaatiline analüüs.

Juhtimiskonsultandi Indrek Sauli sõnadega: "?Kaalunavigaator võimaldab teha iga päev informeeritud otsuseid. Kas süüa täna lukslikumalt või tagasihoidlikumalt, teha sporti või mitte."

Tarkvara on intelligentne ja iseõppiv; ta saab aru, millised on konkreetse isiku kõige olulisemad söömisvead, mida tuleks vältida, ja millised proovitud abinõudest on kõige tõhusamad.

Saul lisab: "?Näiteks on suur viga, kui ma ei söö peale kella kuut, kuigi tegelikult tunnen nälga. Teaduslikult on tõestatud, et spordijookide tarbimine enne treeningut, treeningu ajal ja pärast seda vähendavad oluliselt rasvapõletuse tõhusust."?

Kaalunavigaator annab esmakordselt lihtsas ja arusaadavas vormis tavakasutajate käsutusse meetodi, mida seni on kasutatud teadustöö tegemisel - matemaatilise analüüsi, põhjus-tagajärg seostamise, süsteemiteooria rakendused.

"Ma ei tea ühtegi meetodit, mis põhineks rasvamassi muutuste jälgimisel. Ometigi kõigutab kehakaalu ja on ülekaalu peamine põhjus peamiselt rasvamass, mitte vesi," selgitab Indrek Saul meetodi tõhusust.

Kaalunavigaatori kasutamist ning selle abil kontrollitud abinõudel põhinevat meetodit Kaalujuhtimine saab õppida peagi algavas Kaalujuhtimise Meistriklassis.

Õppused ja harjutused toimuvad viiel järjestikusel esmaspäeva õhtul alates 5. novembrist Tallinnas Estonian Business Schoolis. Lektoriteks on perearst, toitumise spetsialist, psühholoog, juhtimise spetsialist ja meetodi autor Indrek Saul.

Registreerumine lõpeb 29. oktoobril. Oma osavõtusoovist teata e-postile seminar@kaalujuhtija.ee.

Lisainfo: info@kaalujuhtija.ee, www.kaalujuhtija.ee

Osale arutelus

  • Piret Birk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

ADVOKAADIBÜROO RASK otsib SEKRETÄRI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. juuni 2018

Teabevara