Tarkvara aitab kaalu langetada

Esmakordselt tuleb turule ainulaadne tarkvara Kaalunavigaator, mis kaloripäevikut pidamata mõõdab iga päev, kas sõid rohkem või vähem kaloreid kui tarbisid. Kaalunavigaator teab rasva ainevahetuse suunda - kas rasvad põlevad või kogunevad, annab igaks päevaks söömise ja liikumise soovitusi ning aitab seeläbi tõhusamalt kaalust alla võtta.

5. novembril algavas Kaalujuhtimise Meistriklassis õpitakse Kaalunavigaatorit kasutama ning mugavalt ja tõhusalt oma kehakaalu kontrollima.

Kaalunavigaatori abil saad igal hommikul teada, kui hästi oli eelmisel päeval tasakaalus sinu liikumine ja söömine, kas rasvad põlesid või kulusid. Tarkvara vabastab kasutaja kaloripäeviku pidamisest. Vastused küsimustele mitu kalorit ma sõin rohkem või vähem, kui kulutasin annab uusim kaalumise tehnoloogia ning matemaatiline analüüs.

Juhtimiskonsultandi Indrek Sauli sõnadega: "?Kaalunavigaator võimaldab teha iga päev informeeritud otsuseid. Kas süüa täna lukslikumalt või tagasihoidlikumalt, teha sporti või mitte."

Tarkvara on intelligentne ja iseõppiv; ta saab aru, millised on konkreetse isiku kõige olulisemad söömisvead, mida tuleks vältida, ja millised proovitud abinõudest on kõige tõhusamad.

Saul lisab: "?Näiteks on suur viga, kui ma ei söö peale kella kuut, kuigi tegelikult tunnen nälga. Teaduslikult on tõestatud, et spordijookide tarbimine enne treeningut, treeningu ajal ja pärast seda vähendavad oluliselt rasvapõletuse tõhusust."?

Kaalunavigaator annab esmakordselt lihtsas ja arusaadavas vormis tavakasutajate käsutusse meetodi, mida seni on kasutatud teadustöö tegemisel - matemaatilise analüüsi, põhjus-tagajärg seostamise, süsteemiteooria rakendused.

"Ma ei tea ühtegi meetodit, mis põhineks rasvamassi muutuste jälgimisel. Ometigi kõigutab kehakaalu ja on ülekaalu peamine põhjus peamiselt rasvamass, mitte vesi," selgitab Indrek Saul meetodi tõhusust.

Kaalunavigaatori kasutamist ning selle abil kontrollitud abinõudel põhinevat meetodit Kaalujuhtimine saab õppida peagi algavas Kaalujuhtimise Meistriklassis.

Õppused ja harjutused toimuvad viiel järjestikusel esmaspäeva õhtul alates 5. novembrist Tallinnas Estonian Business Schoolis. Lektoriteks on perearst, toitumise spetsialist, psühholoog, juhtimise spetsialist ja meetodi autor Indrek Saul.

Registreerumine lõpeb 29. oktoobril. Oma osavõtusoovist teata e-postile seminar@kaalujuhtija.ee.

Lisainfo: info@kaalujuhtija.ee, www.kaalujuhtija.ee

Osale arutelus

 • Piret Birk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine