Hea teada

Kasulikud lennulingid:

 

 • Internet check-in: KLM internet check-inFinnair internet check-in
 • Lennujaamad kogu maailmas
 • Lennupileti broneeringu kontroll - sisesta programmi oma lennupileti broneeringu number (kuuekohaline, tähed ja numbrid läbisegi) ja vaata reaalaegset informatsiooni antud pileti kohta.
 • Tallinna Lennujaam Lennuplaan Väljuvad lennud reaalajas
 • Lennule registreerimine

 • Tallinna Lennujaamas tuleb olla 1,5 h enne lennu väljumist.  
 • Lennule registreerimise süsteem sulgub automaatselt 35 minutit enne iga lennu plaanipärast väljalendu. Kui on pikad järjekorrad ja on karta, et keegi võib varasemalt lennult maha jääda, hüüavad klienditeenindajad välja neid, ettepoole varasemale lennule minejaid, kuid sedagi ei pruugi kõik kuulda. Ise peaks kella vaatama ning endast märku andma.
 • Hommikused ja ka pärastlõunased lennud väljuvad isegi viie või kümne minutiliste vahedega. Olenemata sellest, mitu lennule registreerimise letist avatud on, ei jõua esimeste lendude hilised tulijad end liiga sageli õigel ajal registreerida. Paraku peab mahajääja uuele lennule enamasti uue pileti ostma või maksma ümbervormistamise eest, muidugi kui tal just äriklassi pilet ei ole.
 • On hommikuid, kui pärast lennule registreerimise järjekorda tuleb seista kas turva- või passikontrolli järjekorras, hommikuti kella seitsme paiku võivad järjekorrad olla isegi 30 minutit pikad ja ulatuda väljuvate lendude saali keskpaika. Kui lennule registreeritud reisija 15 minutit enne lennu väljumist lähteväravas pole, siis ei lubata teda lennukisse, ka tema pagas laaditakse maha.
 • Soovitame klientidele, kes lendavad näiteks pärastlõunal ja kel on aega, registreerida end hilisemale lennule juba kasvõi pärast kella 8ks lõppevat hommikust tipptundi. Registreerida saab kõigile sama päeva lendudele. Alates 2004. aasta augustist on Tallinna lennujaamas üles seatud iseteeninduskioskid, kus saavad end ise lennule registreerida reisijad, kel vaid käsipagas.
 • Osale arutelus

  • Evelin Org

  Raadio ettevõtlikule inimesele

  Hetkel eetris

  Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

  RSS

  Peopaik

  Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

  Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

  V nagu vesi ja vaba aeg

  V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

  Küsitlus

  Millal plaanid suvel puhata?

  • Juunis
   17%
   17%
  • Juulis
   83%
   83%
  • Augustis
   0%
   0%
  • Ei puhkagi suvel
   0%
   0%
  • Muu
   0%
   0%

  Valdkonna tööpakkumised

  Uudised

  Teabevara

  Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine