Unique catering

Esindades refineeritust ja harmooniat, on Unique Catering ettevõte, mis on spetsialiseerunud

toitlustamisele ja ürituste korraldamisele. Tuginedes meie meeskonna pikaajalistele kogemustele ja professionaalsusele sellel alal, pakume me täielikku cateringteenust: teie ürituse kõikide nüansside planeerimist ja läbiviimist alates naeratavatest külalistest kuni lõplike lilleseadeteni. Võtame alati arvesse kliendi vajadusi ning pöörame täit tähelepanu tema erisoovidele. Unustamatud maitseelamused, unikaalsed hetked, midagi ei jäeta juhuse hooleks!

 

Kontaktid:

www.uniquecatering.com

info@uniquecatering.com

53307353

Osale arutelus

  • Evelin Org

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara