Kas olete juba kuulnud Reval Hotel Olümpia Incentive programmist?

Tõenäoliselt nõustuvad minuga paljud lugejad, kui ma ütlen, et suur osa töötaja töötulemustest oleneb sellest, kas ja kuidas töötajat motiveeritakse ning tehtud töö eest tunnustatakse. Tööandja poolt "äraunustatud" töötaja kaotab üsna pea omapoolse soovi ettevõttesse täisväärtuslikult panustada. Mida ette võtta, et seda ei juhtuks? üheks heaks võimaluseks on osa võtta Incentive programmidest. Incentive programmid on üheks suurepäraseks võimaluseks motiveerida, premeerida või tunnustada väärt tööd teinud töötajaid. Samuti on see hea moodus tekitada kollektiivis ühtsustunnet ning tugevdada seeläbi meeskonnavaimu. Ka on kõnealune programm huvitavaks ja mõnusaks ajaveetmise võimaluseks peale pikka konverentsipäeva.

Reval Hotel Olümpia on välja töötanud 4 erinevat vahendit, mis tööandjal töötajat võimalikult omanäoliselt ning huvitavalt, samas ka harivalt premeerida võimaldavad. Mida kõnealused programmid endast kujutavad ja mida sisaldavad, sellest räägib Reval Hotel Olümpia turundusjuht Kairi Lipstok.

Kõige magusam töötuba

- Juba pealkiri tundub ahvatlev, kas pole? Kairi Lipstok lubab, et järjest isuäratavamaks läheb, sest magusas töötoas lüüakse maiustuste valmistamisele ise käed külge. Tume Å?okolaad, kohviliköör, vahukoor, kakaopulber ja paljud teised maitseained saavad täiesti uue tähenduse, kui proovite hõrgutisi ise Reval Hotel Olümpia trühvlite valmistamise workshopis valmistada. Tunnustatud ja kogenud kondiitrid õpetavad maitsvaid trikke, millest ka kõige suuremad maiasmokad unistadagi ei oska! üks magus suutäis seminari vaheajal või väike Å?okolaadiamps enne workshopi algust on lausa hädavajalik. Lisaks sellele võid endavalmistatud maiustused hiljem koju kaasa võtta! Magusa töötoa hind ühele inimesele on 195 krooni.

Õhtusöök köögis Oled mõnikord pead murdnud, et kuidas küll kõik restoranides pakutavad hõrgutised valmivad ja kes neid valmistab? Nüüd on sul võimalus sellele jälile jõuda. Reval Hotel Olümpia pakub võimalust oma silmaga näha, kuidas peakokk maitsvad road valmis teeb ning igaüht neist sulle isiklikult tutvustab.

See pole kaugeltki tavaline õhtusöök, kuigi laual on pokaalid, küünlad ja lumivalged linad. Enda ümber vaadates võib märgata, kuidas küünlakuma värelev leek joonistab välja ümbritseva köögi varjud. Valges tööülikonnas peakokk pakub tervitusjooki ja suupisteid. See pole lihtsalt õhtusöök, vaid midagi enamat - see on kordumatu maitseelamus unustamatus keskkonnas, garneeringuks sinu poolt valitud seltskond.

4-käiguline õhtusöök on mõeldud maksimaalselt kümnele inimesele ning hind koos veinidega on alates 750 krooni külalise kohta.

Veinikoolitus

Õhtud Reval Hotel Olümpias on meeldejäävad ja mõnusad. See on vanade aegade traditsioon, mis kohtub siin modernse luksusega, olles justkui lõõgastavaks vahepeatuseks aktiivse elutempo kiirteel. Nagu ajalugu, liites kogemuse ja naudingu. Erilisus, mille kirjeldamiseks sõnadest ei piisa. Miski, mida tuleb maitsta! See on saladus, mis asub Reval Hotel Olümpia teisel korrusel.

Broneeri õdus ja huvitav veinikoolitus Reval Hotel Olümpias, kus parimad sommeljeed jagavad sinuga unustamatuid maitseelamusi ja maailma kuulsaimate veinikeldrite saladusi.

Minimaalne veinikoolitusel osalejate arv on kümme ning hind on 355 krooni inimese kohta.

Veiniõhtusöögid

Ainulaadsena Eestis pakub Reval Hotel Olümpia omanäolist õdusat äraolemist õhtusöögi ja maitsva veiniga. Reval Hotel Olümpias toimuvad korra kuus veiniõhtusöögid, mille käigus restoran Senso sommeljee iga toidukorra juurde sobivat veinivalikut tutvustab. Igal korral tutvustatakse erinevate piirkondade veine. 5-käigulise õhtusöögi teeb eriti nauditavaks meeldivatest inimestest koosnev seltskond ning elav muusika kõige selle taustaks.

Järgmine veiniõhtusöök toimub neljapäeval 17. jaanuaril kell 19.00 restoran Senso banketisaalis. Veiniõhtusöögil tutvustatakse Itaalia Masi veinikeldri veine ja juurde pakutakse 5-käigulist menüüd.

Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda. Masi veinikoda asub Gargagnago külas, Valpolicellas. Veinikoja omanikuks on Sandro Boscaini, kelle esivanemad alustasid veiniistanduse pidamist juba 1700 aasta lõpus. Tegemist on Itaalia tuntuima ning hinnatuima veinikelderiga, eriti kõrgelt on hinnatud nende Amarone veinid. ühtlasi oli Masi ka esimene veinikelder, kus valmistati esmakordselt "ripasso"? meetodil veini, milleks sai Masi Campofiorin.

Kuna kohtade arv on piiratud, palub Reval Hotel Olümpia kõigil huvilistel eelnevalt laud reserveerida telefonil 631 5870.

5-käigulise veiniõhtusöögi hind on 675 krooni inimese kohta. Ostes pileti õhtusöögiga samal päeval on pileti hind 800 krooni.

Kõiki eelpool nimetatud koolitusi saab tellida ka teistes keeltes - eesti-, inglise- ja vene keeles. Miks mitte kasutada võimalust ja üllatada oma muukeelset koostööpartnerit just sellisel viisil! Rohkem informatsiooni telefonil 6 315 314 või emailil olympia.sales@revalhotels.com.

Osale arutelus

  • Evelin Org

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Kopra talu – peopaik Mulgimaa ürgses looduses

Turismistaluna hakkas Kopra talu tegutsema 2000. aasta sügisel. Praeguseks on sellest kujunenud populaarne seminaride, konverentside, suvepäevade ja peoürituste pidamise paik. Kopra talu asub Viljandist 22 kilomeetri kaugusel Tuhalaane külas ning on ümbritsetud ürgmetsadest, soodest ja järvedest.

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

  • Juunis
    17%
    17%
  • Juulis
    83%
    83%
  • Augustis
    0%
    0%
  • Ei puhkagi suvel
    0%
    0%
  • Muu
    0%
    0%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine