2007.aasta Hõbelusikad jagatud

Kord aastas tehakse sügav kummardus parimatest parimatele nii toiduvalmistamise kui teenindamise vallas - jagatakse Hõbelusikaid. 25. jaanuaril 2008 toimumud Hõbelusikas 2007 auhinnagaalal Hortese aianduskeskuses valiti välja Eesti parimad 10 kategoorias.Gastronoomiaauhind Hõbelusikas, mida annab välja MTü Gastronomy Awards Society of Estonia, on kõrgeimaks tunnustuseks toitlustusasutustele. Auhinnaga tunnustatakse Eesti parimaid toitlustusasutusi, kus on kvaliteetne teenindus ning kes on aasta jooksul parendanud eesti toidukultuuri. Auhind on ühtlasi märgiks kliendile heast teenindusest ja meeldivatest maitseelamustest.

Hõbelusika auhinnad antakse välja erinevates kategooriates. Läbi aastate on tunnustust leidnud parim: gurmee restoran, restoran, peresõbralik restoran, kohvik, kokk, veinipakkuja jne. Auhinnakonkursil võivad osaleda kõik Eesti Vabariigis asuvad a la carte menüüga toitlustusasutused.

Kanditaatide hindamine toimub kahes etapis. Esimeses voorus valitakse välja kuni viis parimat toidukohta igas kategoorias ning nominendid esitatakse nõukoja poolt määratud kohtunikele teise vooru hindamiseks. Kõik hindamistulemused on lõplikud ning neid hoitakse konfidentsiaalsena kuni auhindade kätteandmiseni Nõukoja poolt korraldataval galaüritusel. Auhinnakonkurss kulmineerubki kord aastas korraldatava galaüritusega.

Kategooria võitja saab vastava sertifikaadi ja auhinnatrofee Hõbelusikas, mille vääriliseks tunnistati sel korral: 

  • Parim kokk Tõnis Siigur restoranist Stenhus Aleksader Fedin restoranist Kolm Õde Vladislav Djatsuk restoranist Egoist 
  • Parim gurmeerestoran Rrestoran Stenhus Restoran Ö Restoran Bonaparte
  • Parim restoran Veinirestoran In Studio Vinum Restoran Vertigo Piprarestoran Karl Friedrich 
  • Parim peresõbralik restoran Suure Töllu Körts (Saaremaal) Restoran Paat Restoran Lucca
  • Parimaks õlleserveerija Rrestoran-õlletehas Beer House Baieri Kelder Püssirohukelder (Tartus) 
  • Parim pubi Suure Töllu Körts (Saaremaal) Altja Kõrts (Lääne-Virumaal) Restoran-õlletehas Beer House
  • Parim toidu ja veinisobivusega restoran Veinirestoran In Studio Vinum Restoran Vertigo Restoran Bonaparte
  • Parim kohvik UpUp Lounge Caf?© Truffe (Tartus) Kohvik C?´est La Vie
  • Parim paik Tallinnas Restoran Ö Restoran Vertigo Restoran Bocca
  • Aasta üllataja Restoran Tchaikovsky
  • Täpsem info Hõbelusikas 2007 kohta siit

    Osale arutelus

    • Evelin Org

    Raadio ettevõtlikule inimesele

    Hetkel eetris

    Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

    RSS

    Peopaik

    Eesti Vabaõhumuuseum – ajal on lugu!

    Rocca al Mares, Tallinna kesklinnast kõigest 15-minutilise sõidu kaugusel asub imeline paik – Eesti Vabaõhumuuseum. Ürituste korraldamiseks leiab siit erinevaid peo- ja seminariruume, kauni looduskeskkonna ning meeliülendavad maitseelamused.

    Kopra talu – peopaik Mulgimaa ürgses looduses

    Turismistaluna hakkas Kopra talu tegutsema 2000. aasta sügisel. Praeguseks on sellest kujunenud populaarne seminaride, konverentside, suvepäevade ja peoürituste pidamise paik. Kopra talu asub Viljandist 22 kilomeetri kaugusel Tuhalaane külas ning on ümbritsetud ürgmetsadest, soodest ja järvedest.

    Küsitlus

    Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

    • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
      28%
      28%
    • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
      17%
      17%
    • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
      10%
      10%
    • Suvepäevi ei peeta
      45%
      45%

    Valdkonna tööpakkumised

    Uudised

    Teabevara