9. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lufthansa uued sihtkohad aastal 2008

Lufthansa lisab aastal 2008 oma lennuplaani hulga uusi sihtkohti. Lisaks tavapärastele sihtpunktidele saab tulevikus oma äri- ja puhkusereise Lufthansaga planeerides lennata ka alljärgnevatesse sihtkohtadesse: Bergen (Norra), Buenos Aires (Argentiina), Calgary (Kanada), Cluj (Rumeenia), Karachi ja Lahore (Pakistan), Luanda (Angoola), Nanjing ja Shenyang (Hiina), Orlando (Florida/USA), Seattle (Washington/USA), Sibiu (Rumeenia), Singapore (läbi Müncheni). 

Bergen (Norra)Liin avatakse suvel algusega Frankfurtist. Bergenisse saab lennata aastaringselt kaks korda päevas, lennugraafikud avatakse 30. märtsil 2008. Bergen on Norras Oslo ja Stavangeri järel sakslaste jaoks üks olulisemaid sihtkohti. 

Buenos Aires (Argentiina)Liin avatakse sel talvel. Frankfurtist saab tulevikus otselennuga Buenos Airesesse viis korda päevas. 

Calgary (Kanada)Liin avatakse juba 14.04.2008, ärireisijatele on see kindlasti oluline muudatus.

Cluj (Rumeenia)Lend algusega Münchenist hakkab kahe linna vahel opereerima igapäevaselt alates 31.03.2008.

Karachi ja Lahore (Pakistan)Lufthansa avab taas lennud Pakistani. Lennugraafiku järgselt lennatakse Frankfurdist kolm korda nädalas Karachisse ja kord nädalas Lahoresse. 

Luanda (Angoola)

01.04.2008 alustatakse kord nädalas lende Frankfurtist Angoola pealinna Luandasse. 

Nanjing ja Shenyang (Hiina)Lufthansa lisab jõuliselt olümpia aastal lende Hiina. 2008. aasta suvest lisanduvad juba olemasolevatele sihtkohtadele (Peking, Shanghai ja Gunagzhou) ka Nanjing algusega Frankfurtist ja Shenyang algusega Münchenist. 

Orlando (Florida/USA)

Lisaks juba olemasolevale lennule Miamisse lisab Lufthansa sel talvel lennuplaani ka Orlando Floridas. Lufthansa on sel liinil ainus lennufirma, kes pakub äriklassi teenuseid.

Seattle (Washington/USA)

Algusega 30.03.2008 lendab Lufthansa igapäevaselt Frankfurtist Seattlisse. Selle liini avamisega on Lufthansa poolt kaetud 18 erinevat Ameerika sihtpunkti.

Sibiu (Rumeenia)

Sibiusse on lende juba alustatud. Lufthansa lendab Rumeenia suuruselt kolmandasse linna Bukaresti ja Timisoara järel algusega Münchenist. Koos selle lennuga lendab Luhthansa iganädalaselt 22. erinevasse Ida-Euroopa sihtkohta 360 korda.

Singapur (läbi Müncheni)Lufthansa peab jätkuvalt oluliseks laienemist Aasiasse. 08.06.2008 alustatakse lende viis korda nädalas ka Münchenist Singapuri. Frankfurdist on liin sinna juba avatud.

Täpsem info Lufthansa kodulehel

Autor: Jaanika Alekõrs

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700