Nädala nõu 11.-17. veebruar

Alates 15. veebruarist saab E-maksuametis esitada tuludeklaratsiooni.Seoses eeldatava väga suure deklareerijate hulgaga esimestel päevadel võib e-maksuamet olla neil päevil ülekoormatud. Amet palub klientidelt mõistvat suhtumist ning võimalusel soovitatakse deklaratsioon esitada mõned päevad hiljem.

22. veebruarist alustab Maksu- ja Tolliamet tulumaksu tagastamist e-maksuameti kaudu esitatud probleemidevabadele deklaratsioonide alusel.

Laenuintresside andmeid on elektrooniliselt võimalik oma eeltäidetud tuludeklaratsioonile edastada läbi internetipankade. Amet palub kindlasti edastada intresside andmed läbi internetipanga enne tuludeklaratsiooni täitma asumist. Täiendavat infot eluasemelaenu intresside edastamise osas saavad kliendid oma pangast.

Tulude deklareerimist puudutavat täpsemat infot leiab ameti veebilehelt.Deklaratsioonide vormid ja vormide täitmise juhendid on siin.Loe edasi

Osale arutelus

  • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Tallinna Õpetajate Maja – väärikas peo ja koolituskoht vanalinna südames

Tallinna Õpetajate Maja on raekoja platsi ääres asuv kolmest majast koosnev kompleks, kus on võimalik korraldada pidusid, konverentse, koolitusi, vastuvõtte, kontserte ja palju muud.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

02. aprill 2018

Uudised

Teabevara