Nordic Hotels ja Reval Hotels avavad uued hotellid Riias

Nordic Hotels avab Riia kesklinnas neljatärnihotelli Nordic Hotel Bellevue ja Reval Hotels uue hotelli, Reval Hotel Elizabete.30. aprillil avatavas Nordic Hotel Bellevue neljatärnihotellis on 112 tuba, konverentsikeskus, restoran Bel Ami, lobby-baar, kaminasaal ja Babori spaa. Hotell asub Riia südalinnas ooperimaja kõrval mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel vanalinnast. Hotell asub ajaloolises hotellihoones, milles on alates19. sajandi lõpust tegutsenud hotell - algul Hotell Bellevue ja hiljem Hotell Baltija nime all. 19. sajandil asutas samas majas hotelli jõukas läti-saksa päritolu kaupmees Jekabs Bergholz. Hoone ehitas 1886. aastal Läti kõige kuulsam arhitekt Fridrihs Baumanis.

Nordic Hotels Bellevue hotell avatakse pidulikult 30. aprillil 2008 Riia kesklinnas aadressil Raina blvd. 33.

Vastvalminud 8-korruseline Reval Hotelsi uus hotellihoone asub Riia kesklinnas aadressil Elizabetes tn 73, VÄ“rmanesi pargi vastas. Hotellis on 228 avarat ja hubast, Läti turul ainulaadse sisekujundusega tuba ning sviiti. Uude hotelli investeeriti 30 milj EUR ehk 468 milj EEKi.

Reval Hotel Elizabete külastajaid ootab lai valik teenuseid ja vabaaja veetmise võimalusi - restoran C.U.T, baar, kaks hästivarustatud nõupidamisruumi, tervisekeskus ja saun, maa-alune autoparkla ning tasuta WiFi-teenus. Suvekuudel on külalistel võimalus siseõue terrassil mõnusalt aega veeta.

Restoran C.U.T. on mõnus vabaaja veetmiskoht, moodne nii interjöörilt kui ka menüü poolest. Restoran mahutab 125 külalist ning seal pakutakse laia valikut erinevad grillroogi. Siseõue on ideaalne koht erinevate ürituste korraldamiseks.

Osale arutelus

  • Evelin Org

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara