Nordic Hotels ja Reval Hotels avavad uued hotellid Riias

Nordic Hotels avab Riia kesklinnas neljatärnihotelli Nordic Hotel Bellevue ja Reval Hotels uue hotelli, Reval Hotel Elizabete.30. aprillil avatavas Nordic Hotel Bellevue neljatärnihotellis on 112 tuba, konverentsikeskus, restoran Bel Ami, lobby-baar, kaminasaal ja Babori spaa. Hotell asub Riia südalinnas ooperimaja kõrval mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel vanalinnast. Hotell asub ajaloolises hotellihoones, milles on alates19. sajandi lõpust tegutsenud hotell - algul Hotell Bellevue ja hiljem Hotell Baltija nime all. 19. sajandil asutas samas majas hotelli jõukas läti-saksa päritolu kaupmees Jekabs Bergholz. Hoone ehitas 1886. aastal Läti kõige kuulsam arhitekt Fridrihs Baumanis.

Nordic Hotels Bellevue hotell avatakse pidulikult 30. aprillil 2008 Riia kesklinnas aadressil Raina blvd. 33.

Vastvalminud 8-korruseline Reval Hotelsi uus hotellihoone asub Riia kesklinnas aadressil Elizabetes tn 73, VÄ“rmanesi pargi vastas. Hotellis on 228 avarat ja hubast, Läti turul ainulaadse sisekujundusega tuba ning sviiti. Uude hotelli investeeriti 30 milj EUR ehk 468 milj EEKi.

Reval Hotel Elizabete külastajaid ootab lai valik teenuseid ja vabaaja veetmise võimalusi - restoran C.U.T, baar, kaks hästivarustatud nõupidamisruumi, tervisekeskus ja saun, maa-alune autoparkla ning tasuta WiFi-teenus. Suvekuudel on külalistel võimalus siseõue terrassil mõnusalt aega veeta.

Restoran C.U.T. on mõnus vabaaja veetmiskoht, moodne nii interjöörilt kui ka menüü poolest. Restoran mahutab 125 külalist ning seal pakutakse laia valikut erinevad grillroogi. Siseõue on ideaalne koht erinevate ürituste korraldamiseks.

Osale arutelus

 • Evelin Org

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara