Naine mootorratta lubasid tegemas. Osa 3.

Targad on need mehed, kes ütlevad, et Eesti suvi pole muud, kui paarkuud kehva suusailma, sest tuulise ja vihmarikka jaanipäeva tulemus onlihtsalt see, et ma istun, sall ümber kaela, teki all, löristan nina,köhin ja vingun. Ja kui lisada sinna veel ülikooli lõpetamine, miseelmise nädala keskele jäi, pole ma tsiklitundi nüüd juba nädal aegasaanud - ja arvatavasti enne järgmist nädalat ei saa ka, sest ma

lihtsalt ei jaksaks.

Mida see jaksamine või mittejaksamine tsikli seljas üldse tähendab?Esimesel kahel tunnil on jaksamine näiteks see, et küljele vajunudratas tuleb suuta üles upitada ja 240 kilo on siiski 240 kilo, tahad

sa seda või mitte. Ja mina olen, tahan ma seda või mitte, 60 kilo.

Veel tähendab jaksamine seda, et kui õues on 25 soojakraadi ja usinaltsiklitudengil riided-kindad-kiiver seljas on, voolab higi mööda selganii tugeval mehemürakal kui ka kleenukesel naisel, sestplatsisõidukiirus ei ole veel see kiirus, kui tuuleõhk olemisejahedamaks suudab teha, ilma riiete ja kiivrita aga tundi ei lubata.Nii sa siis haududki seal mundri sees nagu pühadeks ahju pistetudkanapraad ning oled tsiklitunni lõpuks pool kilo kergem, kui enne

selle algust.

Veel tähendab jaksamine seda, et kaks tsiklitundi üksteise otsa, st 2astronoomilist tundi, ma enam ei võtaks, sest teise tunni lõpuks onkäed lenksu keeramisest ja keha tsikliga kaasa kallutamisest lihtsalt

liiga, liiga, liiga väsinud.

Pohmellis peaga, samuti nagu haigest peast, pole tsiklitundi asja, jaseepärast teen ma sel nädalal lühidalt ning kaon esimesel võimaluseltagasi teki alla, tervenema, et saaks järgmisel nädalal uuesti teada

anda, kuidas mul läheb.

Kuulmiseni!

Osale arutelus

  • Maria Kupinskaja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

02. aprill 2018

Uudised

Teabevara