üheksas päev

Kaal oli hommikul 87,0kg. See oli päris hea uudis. 8 päeva dieeti on selja taga ja 5kg alla võetud. Eilne päev iseenesest polnud väga keeruline vastu pidada. Pärast üleeilset oli iga kogus sööki päris suur kogus. Muidugi pean olema aus ja tunnistama üles, et ma sõin õhtul vähem kui 200g lillkapsast. Ma arvan, et see kogus võis olla midagi 100-150g vahel. Ma kartsin terve päev otsa seda lillkapsast ja lükkasin söögiaega ka kogu aeg edasi. ... ma pole kindel kas ma homme üldse lillkapsast söön. Kui söön, siis mitte rohkem kui 100g. Dieediretsept küll ütleb, et kui tahta saavutada optimaalset tulemust, peab piinliku täpsusega dieedist kinni pidama. Ma võtan selle riski, et söön lillkapsast pisut vähem kui ettenähtud ja aktsepteerin seda, kui mul jääb siis mõned sajad grammid plaanitust alla võtmata. Ma muidugi loodan, et see on väike. Hullem oleks ju, kui sööksin mõnda rooga ettenähtust oluliselt rohkem.Tänased toidud seevastu on täitsa head. Mõnele võib tunduda, et lehtsalat pole söödav, aga mulle sobib hästi. Veiseliha samuti. Maitsestamata jogurt koos singiga on ammugi hea asi. See sink on üks väheseid (kui mitte ainus) asju, mis on maitsestatud, soolane ja hea.

6 päeva lõpuni. 3kg eesmärgini. Tundub isegi tehtav.

Osale arutelus

  • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

02. aprill 2018

Uudised

Teabevara