üheksas päev

Kaal oli hommikul 87,0kg. See oli päris hea uudis. 8 päeva dieeti on selja taga ja 5kg alla võetud. Eilne päev iseenesest polnud väga keeruline vastu pidada. Pärast üleeilset oli iga kogus sööki päris suur kogus. Muidugi pean olema aus ja tunnistama üles, et ma sõin õhtul vähem kui 200g lillkapsast. Ma arvan, et see kogus võis olla midagi 100-150g vahel. Ma kartsin terve päev otsa seda lillkapsast ja lükkasin söögiaega ka kogu aeg edasi. ... ma pole kindel kas ma homme üldse lillkapsast söön. Kui söön, siis mitte rohkem kui 100g. Dieediretsept küll ütleb, et kui tahta saavutada optimaalset tulemust, peab piinliku täpsusega dieedist kinni pidama. Ma võtan selle riski, et söön lillkapsast pisut vähem kui ettenähtud ja aktsepteerin seda, kui mul jääb siis mõned sajad grammid plaanitust alla võtmata. Ma muidugi loodan, et see on väike. Hullem oleks ju, kui sööksin mõnda rooga ettenähtust oluliselt rohkem.Tänased toidud seevastu on täitsa head. Mõnele võib tunduda, et lehtsalat pole söödav, aga mulle sobib hästi. Veiseliha samuti. Maitsestamata jogurt koos singiga on ammugi hea asi. See sink on üks väheseid (kui mitte ainus) asju, mis on maitsestatud, soolane ja hea.

6 päeva lõpuni. 3kg eesmärgini. Tundub isegi tehtav.

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine