üheksas päev

Kaal oli hommikul 87,0kg. See oli päris hea uudis. 8 päeva dieeti on selja taga ja 5kg alla võetud. Eilne päev iseenesest polnud väga keeruline vastu pidada. Pärast üleeilset oli iga kogus sööki päris suur kogus. Muidugi pean olema aus ja tunnistama üles, et ma sõin õhtul vähem kui 200g lillkapsast. Ma arvan, et see kogus võis olla midagi 100-150g vahel. Ma kartsin terve päev otsa seda lillkapsast ja lükkasin söögiaega ka kogu aeg edasi. ... ma pole kindel kas ma homme üldse lillkapsast söön. Kui söön, siis mitte rohkem kui 100g. Dieediretsept küll ütleb, et kui tahta saavutada optimaalset tulemust, peab piinliku täpsusega dieedist kinni pidama. Ma võtan selle riski, et söön lillkapsast pisut vähem kui ettenähtud ja aktsepteerin seda, kui mul jääb siis mõned sajad grammid plaanitust alla võtmata. Ma muidugi loodan, et see on väike. Hullem oleks ju, kui sööksin mõnda rooga ettenähtust oluliselt rohkem.Tänased toidud seevastu on täitsa head. Mõnele võib tunduda, et lehtsalat pole söödav, aga mulle sobib hästi. Veiseliha samuti. Maitsestamata jogurt koos singiga on ammugi hea asi. See sink on üks väheseid (kui mitte ainus) asju, mis on maitsestatud, soolane ja hea.

6 päeva lõpuni. 3kg eesmärgini. Tundub isegi tehtav.

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Järveveere puhkekeskus ootab külastajaid nii suvel kui talvel

Maalilisel Võrtsjärve kaldal Valma külas asuv Järveveere puhkekeskus on suurepärane paik suveürituste, seminaride, pulmade ja talvepäevade korraldamiseks.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine