Supi ja omletiga külmetusest priiks

üheksa aastat Eestis elanud nepallane Bhandari Parsuram (38) pole hoolimata talle harjumatust kliimast siin kordagi külmetushaigusi põdenud. Mees usub, et seda suures osas tänu toidule.

Villa Thai peakokana töötav Parsuram kasutab toidu valmistamisel iga päev ingverit, kalganit (galangat), tÅ?illit ja küüslauku, ja just neid põhilisi tai köögi maitseaineid peab ta hea tervise aluseks.

Loe edasi

Osale arutelus

  • Postimees

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Kopra talu – peopaik Mulgimaa ürgses looduses

Turismistaluna hakkas Kopra talu tegutsema 2000. aasta sügisel. Praeguseks on sellest kujunenud populaarne seminaride, konverentside, suvepäevade ja peoürituste pidamise paik. Kopra talu asub Viljandist 22 kilomeetri kaugusel Tuhalaane külas ning on ümbritsetud ürgmetsadest, soodest ja järvedest.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

ADVOKAADIBÜROO RASK otsib SEKRETÄRI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. juuni 2018

Teabevara