Supi ja omletiga külmetusest priiks

üheksa aastat Eestis elanud nepallane Bhandari Parsuram (38) pole hoolimata talle harjumatust kliimast siin kordagi külmetushaigusi põdenud. Mees usub, et seda suures osas tänu toidule.

Villa Thai peakokana töötav Parsuram kasutab toidu valmistamisel iga päev ingverit, kalganit (galangat), tÅ?illit ja küüslauku, ja just neid põhilisi tai köögi maitseaineid peab ta hea tervise aluseks.

Loe edasi

Osale arutelus

  • Postimees

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara