Supi ja omletiga külmetusest priiks

üheksa aastat Eestis elanud nepallane Bhandari Parsuram (38) pole hoolimata talle harjumatust kliimast siin kordagi külmetushaigusi põdenud. Mees usub, et seda suures osas tänu toidule.

Villa Thai peakokana töötav Parsuram kasutab toidu valmistamisel iga päev ingverit, kalganit (galangat), tÅ?illit ja küüslauku, ja just neid põhilisi tai köögi maitseaineid peab ta hea tervise aluseks.

Loe edasi

Osale arutelus

  • Postimees

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

  • Juunis
    17%
    17%
  • Juulis
    83%
    83%
  • Augustis
    0%
    0%
  • Ei puhkagi suvel
    0%
    0%
  • Muu
    0%
    0%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine