Supi ja omletiga külmetusest priiks

üheksa aastat Eestis elanud nepallane Bhandari Parsuram (38) pole hoolimata talle harjumatust kliimast siin kordagi külmetushaigusi põdenud. Mees usub, et seda suures osas tänu toidule.

Villa Thai peakokana töötav Parsuram kasutab toidu valmistamisel iga päev ingverit, kalganit (galangat), tÅ?illit ja küüslauku, ja just neid põhilisi tai köögi maitseaineid peab ta hea tervise aluseks.

Loe edasi

Osale arutelus

  • Postimees

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara