Sügise ahvatlevad aksessuaarid

Sügise kinga- ja kotimaailm võlub põneva silueti ja erilise materjaliga, tume gamma võimendab nende kõnekust veelgi.

Sügise aksessuaarimaailmas valitseb

must muinasjutt.

Romantilised kaunistused ja uhked siluetid muudavad kinga- ja saapasaagi vastupandamatult võluvaks, samas kergesti kombineeritavaks. Vürsti lisavad glamuursed läiked, millest kõige intrigeerivam on reljeefse nahapinna, dekoratiivsete tepingute ja laki  kombinatsioon, näiteks

krokolakk

- üks sügisesi suursoosikuid.

 

Värvilistel aksessuaaridel on samuti moelavadel oma koht ja kaalukas roll, kuid värvid on tundlikuks timmitud ja sügavad, justkui oleks need kokku sulanud öötaevaga.

Murtud lillad, sinised, bordoopunased ja roostekarva

toonid on lemmikuteks. Keset valitsevat tumedust jalutab talves ringi ka heledamaid aksessuaare -

hõbehall, hõrk beež ja jäised toonid

pakuvad süngele elegantsile helgemat vaheldust.

 

Kontsad pürgivad kõrgustesse

, trotsides libedust ja vihma. Moekad kingad-saapad seisavad uhkel peenel, voolujoonelisel või toekamal kontsal. Konts on muutunud vormikamaks ja naiselikumaks, kaardudes tagasi kaugele kanna alla ja vähendades optiliselt kinganumbrit.

Platvormtallad on jätkuvalt populaarsed, eeskätt elegantsed nahaga kaetud versioonid. Ka madalad kontsad on olemas, näiteks ratsastiilis saabaste ja maskuliinsemate mudelite all.

Kinganinad

muutuvad taas teravamaks ja seksikamaks, lemmikuteks on ümardatud terav nina ja mandlikuju. Põneva siluetiga on platvormkingade ninad.

Käekottidele

annab mastaapsus mõjujõudu juurde. Uus teema on volditavad kotid, mille suurust saab ise timmida. Mahukale kotile pakub alternatiivi veetlevalt ebapraktiline käsitasku, mida ei saa randmele ega õlale libistada - pead oma kotti hellal käes kandma.

Kindad

kuuluvad kindlasti daami juurde juba esimesel jahedamal päeval. Kõrgmoe kindavaimustus pole vaibunud, kuid sõdalase pika kinda asemel on lemmikuks naiselikud kindad, millele lisavad võlu efektsed nahad, kaunistused randmeosal ja värvid.

Detailidest tasub tähele panna kaunistusi, dekoratiivseid pandlaid, pärleid ja volange. Tooni annab naiselik, hea maitsega romantika. On ka süngeid elemente, metallplaate, lukke ja sümboleid. Palju põnevust toovad pealsetele rihmad, risti-rästi paelad, lehvid ja lilleõied. Konts annab jalanõule ego ja võib olla ka põnevaim detail - palju fantaasiarikkaid lõikeid ja kaunistusi on sel sügisel maandunud just kontsal või kannaosal.

Trendilemmik - RUUT

 

 

Osale arutelus

 • Kristina Herodes

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

13. märts 2018

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine