Sügise ahvatlevad aksessuaarid

Sügise kinga- ja kotimaailm võlub põneva silueti ja erilise materjaliga, tume gamma võimendab nende kõnekust veelgi.

Sügise aksessuaarimaailmas valitseb

must muinasjutt.

Romantilised kaunistused ja uhked siluetid muudavad kinga- ja saapasaagi vastupandamatult võluvaks, samas kergesti kombineeritavaks. Vürsti lisavad glamuursed läiked, millest kõige intrigeerivam on reljeefse nahapinna, dekoratiivsete tepingute ja laki  kombinatsioon, näiteks

krokolakk

- üks sügisesi suursoosikuid.

 

Värvilistel aksessuaaridel on samuti moelavadel oma koht ja kaalukas roll, kuid värvid on tundlikuks timmitud ja sügavad, justkui oleks need kokku sulanud öötaevaga.

Murtud lillad, sinised, bordoopunased ja roostekarva

toonid on lemmikuteks. Keset valitsevat tumedust jalutab talves ringi ka heledamaid aksessuaare -

hõbehall, hõrk beež ja jäised toonid

pakuvad süngele elegantsile helgemat vaheldust.

 

Kontsad pürgivad kõrgustesse

, trotsides libedust ja vihma. Moekad kingad-saapad seisavad uhkel peenel, voolujoonelisel või toekamal kontsal. Konts on muutunud vormikamaks ja naiselikumaks, kaardudes tagasi kaugele kanna alla ja vähendades optiliselt kinganumbrit.

Platvormtallad on jätkuvalt populaarsed, eeskätt elegantsed nahaga kaetud versioonid. Ka madalad kontsad on olemas, näiteks ratsastiilis saabaste ja maskuliinsemate mudelite all.

Kinganinad

muutuvad taas teravamaks ja seksikamaks, lemmikuteks on ümardatud terav nina ja mandlikuju. Põneva siluetiga on platvormkingade ninad.

Käekottidele

annab mastaapsus mõjujõudu juurde. Uus teema on volditavad kotid, mille suurust saab ise timmida. Mahukale kotile pakub alternatiivi veetlevalt ebapraktiline käsitasku, mida ei saa randmele ega õlale libistada - pead oma kotti hellal käes kandma.

Kindad

kuuluvad kindlasti daami juurde juba esimesel jahedamal päeval. Kõrgmoe kindavaimustus pole vaibunud, kuid sõdalase pika kinda asemel on lemmikuks naiselikud kindad, millele lisavad võlu efektsed nahad, kaunistused randmeosal ja värvid.

Detailidest tasub tähele panna kaunistusi, dekoratiivseid pandlaid, pärleid ja volange. Tooni annab naiselik, hea maitsega romantika. On ka süngeid elemente, metallplaate, lukke ja sümboleid. Palju põnevust toovad pealsetele rihmad, risti-rästi paelad, lehvid ja lilleõied. Konts annab jalanõule ego ja võib olla ka põnevaim detail - palju fantaasiarikkaid lõikeid ja kaunistusi on sel sügisel maandunud just kontsal või kannaosal.

Trendilemmik - RUUT

 

 

Osale arutelus

  • Kristina Herodes

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Järveveere puhkekeskus ootab külastajaid nii suvel kui talvel

Maalilisel Võrtsjärve kaldal Valma külas asuv Järveveere puhkekeskus on suurepärane paik suveürituste, seminaride, pulmade ja talvepäevade korraldamiseks.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara