Saame tuttavaks - Irina Jermakova

Irina Jermakova töötab United Marine Management Oü-s sekretär-nõustajana. Oma ametikohale jõudis ta tegelikult üsna juhuslikult. Ta nendib, et kui ta ei töötaks sekretärina, siis tegeleks ta tõenäoliselt aiandusega, sest pole midagi vahvamat, kui olla abiks uue elu loomisel.

Miks valisite just selle eriala ja praeguse ameti? Millal tekkis äratundmine, et tahate just seda tööd teha? Olen sekretär-nõustaja. Seda tööd olen teinud alates selle aasta veebruarist. Firmas, kus ma praegu töötan, oli toona kiiresti sekretäri vaja. Juhtus nii, et ma olin õigel ajal õiges kohas. Esimesel päeval oli nö tutvumispäev ja juba kahe päeva pärast töötasin ma oma praegusel ametikohal. Aga varem olin ma hoopis ettekandja restoranis.

Kas mäletate oma esimest tööpäeva praeguses ametis? Millised emotsioonid Teid valdasid?

Muidugi ma mäletan oma esimest tööpäeva! Väga palju emotsioone oli. Kui ma tööle tulin, siis esimene asi, mis mulle eelmine sekretär ütles oli: "Tere hommikust, esimene asi, mis ma sulle näitan, on see, kuidas kohvimasin töötab."

Milline näeb välja Teie igapäevatöö? Mida täpsemalt teete?

Minu tööpäev algab sellest, et lähen kööki, koristan seal nõud, panen tööle kohvimasina ja loen läbi saabunud e-mailid. Pärast seda teen mõttepausi, et saaks aru, millest oma tööpäeva alustada.

Muidu koosneb mu päev tavalistest tegemistest: registreerin sissetulnud kirjad, arhiveerin igapäevased laevaandmed, mis meiliga laevadest tulevad, võtan vastu külalisi, vastan telefonile, vormistan erinevaid tellimusi jms.

Kuidas töö jaoks vajalikku energiat ammutate?

Ma olen juba hommikul energiaga täidetud, sest tean, et tööl ootab mind sõbralik ja lõbus töökollektiiv.

Mis Teile oma ameti juures kõige enam meeldib?

Kõige enam meeldib suhelda inimestega ja leida uusi tutvusi.

Olete Te leidnud oma töös mõne põneva nipi, mida soovite ka teistega jagada?

Saladus.

Millised on esemed või asjad, milleta Te oma tööd ette ei kujutaks?

Kindlasti sõnastikud.

Milline on Teie jaoks kõige suurem väljakutse oma töös?

Varem ma mõtlesin, et sekretär lihtalt istub tööl ja vastab telefonile. Nüüd ma tean, et sekretär esindab oma firmat ja on firma "nägu". Sekretäri järgi võib otsustada, mida firma endast kujutab.

Mida oma töös kõige raskemaks peate?

Selliseid asju õnneks ei ole.

Kui Te ei töötaks oma praegusel ametikohal, siis mis oleks see teine variant, mida teha sooviksite ja miks?

Tahaksin aiandusega tegeleda. Lihtsalt meeldib jälgida, kuidas minu abiga sünnib teine elu. Mulle meeldivad lilled ja see, kuidas nad kasvavad.

Millisena näete oma elu kümne aasta pärast?

On talv. Istun perega oma vanalinna korteris, kamina ees ja laual on suur kauss, mis on täidetud mandariinidega.

Millega oma vaba aega sisustada armastate?

Kahjuks vaba aega praegu üldse ei ole. Iga päev käin tööl, pärast tööd lähen ülikooli, laupäeviti ja pühapäeviti on mul meigikoolitus. Pärast meigikoolitusi plaanin minna Bally dance"™i tantsima.

Osale arutelus

 • Meelike Tammemägi

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine