Saame tuttavaks - Kerli Kaijanen

Kerli Kaijanen töötab firmas Labelprint müügiesindajana. Enne lapsehoolduspuhkusele minemist töötas ta samas firmas aga hoopis müügisekretärina.

Miks valisite just selle eriala ja praeguse ameti? Millal tekkis äratundmine, et tahate just seda tööd teha?

Töötan müügiesindajana tootmisettevõttes, mis tegeleb kleebisetikettide tootmisega. Tegelen väikeklientidega. Töö seisneb kliendi tellimuste täitmises, hinnapakkumiste tegemisest kuni kauba kättetoimetamiseni. Vastavat eriala vist kusagil ei õpetata, aga jõudsin siia ametisse oma eelmise töö kaudu, st töötasin varem samas ettevõttes müügisekretärina, siis jäin lapsepuhkusele. Olen õppinud TTü Tallinna Kolledžis ärijuhtimist.

Kui kaua olete oma praegust tööd teinud?

Müügiesindajana olen töötanud vähe aega - kõigest 8 kuud.

Kas mäletate oma esimest tööpäeva praeguses ametis? Millised emotsioonid Teid valdasid?

Mäletan oma esimest tööpäeva müügiesindajana hästi, kuna mõnus oli tagasi olla samas kontoris, kuid mitte samal ametipostil. Kuigi jah, vahepeal olid toredad kolleegid vahetunud, millest oli väga kahju. Töö tundus justkui tuttav, kuid samas nii uus, sest ma ei olnud varem müügiosakonna töö ja programmidega otseselt kokku puutunud.

Milline näeb välja Teie igapäevatöö? Mida täpsemalt teete?

Tööpäev algab kell 9.00. Kõigepealt vaatan meilid üle, kontrollin, millised tööd valmis on tehtud, vastan meilidele, teen hinnapakkumised, panen uued tööd järjekorda ja saadan kauba välja.

Mis Teile oma ameti juures kõige enam meeldib?

Mulle meeldib see, et ma saan teha omi asju just selles tempos, mis mulle sobib ja istub. Siin on rohkem vabadust, kui eelmises ametis (müügisekretärina). Mul on mõnus amet, teen heameelega kõike, mis minu pädevuses ja ametijuhendis.

Olete Te leidnud oma töös mõne põneva nipi, mida soovite ka teistega jagada?

Nippi ei olegi :)

Millised on esemed või asjad, milleta Te oma tööd ette ei kujutaks?

Oma tööd ei saa ma teha kindlasti mitte ilma telefonita ning arvutita ja ka mitte ilma meie tublide trükkijateta.

Kas Teil on ehk mõni lõbus seik või "ämber" oma tööst rääkida?

Selles ametis ei ole mul veel ämbrit olnud :), aga meenub eelmisest ametist üks lõbus lugu, kui ma organiseerisin firma jõulupidu. Korraldasin selle Eestimaja restoranis ja esineja tuli restoran Troikast, kusjuures läbirääkimised toimusid läbi Eestimaja juhataja, kellele mainisin, et tahame mingit onu, kes mängib pilli ja laulab ka. Tema mulle seda esinejat siis soovitaski, ja ta ei maininud kordagi, et see põline vene mees mängib akordionit ja laulab ainult vene keeles, vene rahvalaule. Ja kui lõpuks artist tuli lavale koos vene memmega, kellel olid vene rahvarõivad seljas... siis pöördusid kõigi pilgud minu poole ... et mis see on. Aga tegelikult oli see vägev ja väga naljakas, ja meeldis kõigile väga (mul ei ole venelaste vastu midagi, lihtsalt situatsioon oli naljakas).

Milline on Teie meelest hea ülemus?

Hea ülemus on see, kes arvestab oma töötajatega ja on sõnapidaja.

Millega oma vaba aega sisustada armastate?

Kuna mul on väike laps kodus, siis eriti seda vaba aega mul ei ole. Aga hommikuti, kui poja veel magab, siis käin jooksmas. Ja kuna mulle meeldib sudokusid lahendada, siis panen Pipi käima ja hiilin tahatuppa, hobideks on veel ka õmblemine.

Mida põnevat või kasulikku olete enda jaoks leidnud Sekretar.ee portaalist ja milliseid teemasid sooviksite seal tulevikus rohkem näha?

Teie portaalist olen leidnud huvitavaid ideid, lugusid ja piilun ka ametikirjade näidiseid.

Osale arutelus

 • Meelike Tammemägi

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara