VAT Teatris esietendub "Varblase Priidu"?

Laupäeval, 6. detsembril kl 18 esietendub Rahvusraamatukogu teatrisaalis VAT Teatri uus lastelugu "Varblase Priidu"?.

 

Saksa autori Rudolf Herfurtneri kirjutatud armas lugu lastele jutustab väikesest varblasest, kes üritab kotka moodi lennata, kuid kukub keldriauku, kus elavad kolm rotti. Sellest juhtumist saab alguse näiliselt täiesti võimatu sõprus - ühe suursuguse nimega varblase ja kolme kavala roti vahel. 

Imelise loo hoidmisest ja armastusest lavastas Mart Kampus ning seda aitavad jutustada noored näitlejad Elina Pähklimägi ning sügisel VAT Teatri trupiga liitunud Meelis Põdersoo. ühtlasi on lavastus ka VATi selle aasta jõululugu.

"Varblase Priidu"? on saksa keelest tõlkinud Maarja Jakobson, kunstnikutöö tegid Liina Keevallik ja Mari-Ann Mardo.

"Varblase Priidu" autor on Rudolf Ferfurtner, kes sündis Saksamaal Wasserburgis 1947. aastal. Pärast germanistika-, romanistika- ja teatriteaduseõpinguid Münchenis töötas ta alates 1971. aastast Müncheni Päevalehe juures.

Rudolf Herfurtner on üks tuntuimatest laste- ja noortekirjanikest Saksamaal. Tema näidend "Geheime Freunde" (1986) on edukaim lastetükk, mis saksa lasteteatris on kunagi kirjutatud. Herfurtner elab vabakutselise kirjanikuna Münchenis.

 

 

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara