Tammsaare pargis toimub Maailmapäev

Laupäeval, 23. mail algusega kell 12 toimub Tammsaare pargis juba viiendataastat kogupereüritus Maailmapäev. Selle aasta Maailmapäeva fookuses onmaailmaharidus, mille eesmärk on suurendada huvi sellest, mis maailmastoimub ning kuidas saab seda oma teadlikkuse ja tegevuste läbi paremaks

muuta.

Maailmapäeva projektijuhi Tiina-Katrina Kaberi sõnul on Maailmapäev kuiaken, mille kaudu saab pildi maailmast. "Maailmapäeval saab tutvudaerinevate maailma kultuuridega, kuulata maailma muusikat, vaadata maailmafilme ja arutada maailma asju," räägib Kaber. "Maailmapäevalt on võimalikammutada teadmisi, kuidas igaüks meist saab olla abiks parema maailma

loomisel"

Sel aastal esinevad Maailmapäeval kodumaine reggaebänd Bombillaz jaeesti-ukraina folkansambel Svjata Vatra. ühtlasi naaseb Eestisse mulluTallinna lauluväljakul toimunud öölaulupeol "Märkamisaeg" üles astunudGruusia rahvamuusikaansambel Chveneburebi. Tänavuse Maailmapäeva kõigeeksootilisemad esinejad - elektrilist kõrbemuusikat viljelev tuareegide

bänd Terakaft - on pärit Lääne-Aafrikas asuvast Malist.

Lisaks muusikale saab kaasa elada ebaõiglasele jalgpallile, kuspalliplatsil kohtuvad omavahel Euroopa Parlamendi saadikukandidaadid.Sõpruskohtumise eesmärk on näidata, mida tähendab ühtsete reeglitekohaldamine ebavõrdses positsioonis olevatele osapooltele. Maailmapäevameisterdamisalal leiavad tegevust nii suured kui väikesed. Samuti saabkohapeal lähemalt tutvuda arengukoostööd edendavate organisatsioonide

tegevustega.

Maailmapäeva eesmärgiks on pöörata tähelepanu globaalprobleemidele.Maailmapäev kui ka kõik sellega seotud üritused on kõigile huvilistele

tasuta.

Maailmapäev 2009 ning sellele eelnevate ürituste programmi leiab

internetiaadressilt http://www.terveilm.net/maailmapaev.

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara