Tammsaare pargis toimub Maailmapäev

Laupäeval, 23. mail algusega kell 12 toimub Tammsaare pargis juba viiendataastat kogupereüritus Maailmapäev. Selle aasta Maailmapäeva fookuses onmaailmaharidus, mille eesmärk on suurendada huvi sellest, mis maailmastoimub ning kuidas saab seda oma teadlikkuse ja tegevuste läbi paremaks

muuta.

Maailmapäeva projektijuhi Tiina-Katrina Kaberi sõnul on Maailmapäev kuiaken, mille kaudu saab pildi maailmast. "Maailmapäeval saab tutvudaerinevate maailma kultuuridega, kuulata maailma muusikat, vaadata maailmafilme ja arutada maailma asju," räägib Kaber. "Maailmapäevalt on võimalikammutada teadmisi, kuidas igaüks meist saab olla abiks parema maailma

loomisel"

Sel aastal esinevad Maailmapäeval kodumaine reggaebänd Bombillaz jaeesti-ukraina folkansambel Svjata Vatra. ühtlasi naaseb Eestisse mulluTallinna lauluväljakul toimunud öölaulupeol "Märkamisaeg" üles astunudGruusia rahvamuusikaansambel Chveneburebi. Tänavuse Maailmapäeva kõigeeksootilisemad esinejad - elektrilist kõrbemuusikat viljelev tuareegide

bänd Terakaft - on pärit Lääne-Aafrikas asuvast Malist.

Lisaks muusikale saab kaasa elada ebaõiglasele jalgpallile, kuspalliplatsil kohtuvad omavahel Euroopa Parlamendi saadikukandidaadid.Sõpruskohtumise eesmärk on näidata, mida tähendab ühtsete reeglitekohaldamine ebavõrdses positsioonis olevatele osapooltele. Maailmapäevameisterdamisalal leiavad tegevust nii suured kui väikesed. Samuti saabkohapeal lähemalt tutvuda arengukoostööd edendavate organisatsioonide

tegevustega.

Maailmapäeva eesmärgiks on pöörata tähelepanu globaalprobleemidele.Maailmapäev kui ka kõik sellega seotud üritused on kõigile huvilistele

tasuta.

Maailmapäev 2009 ning sellele eelnevate ürituste programmi leiab

internetiaadressilt http://www.terveilm.net/maailmapaev.

Osale arutelus

  • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

ADVOKAADIBÜROO RASK otsib SEKRETÄRI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. juuni 2018

Teabevara