Koerad kontoris lubatud!

Koerasõbralikud ettevõtted, mis lubavad rahulikke ja hästikäituvaid lemmikuid tööle kaasa võtta, koguvad üha enam populaarsust, kirjutab veebiajakiri adminsecret.com.

Viimane Ameerika lemmikloomad ühingu uurimus leidis, et 20 % firmadest on nüüdsest lemmiklooma sõbralik poliitika. On isegi antud välja raamatuid teemal koerad tööl ja kuidas luua koerasõbralik ettevõte.

Liikumise pooldajad ütlevad, et lemmikloomad tööl aitavad maandada stressi, lisaks jääb ära töötajate pidev muretsemine oma üksinda kodus oleva lemmiku pärast. Loomad aitavad kolleegide vahel hoida häid ja sõbralikke suhteid. Lisaks on see ettevõttele kasulik, sest see on hüve mida saab töötajatele pakkuda tasuta. Paljud ettevõtted lubavad ainult koeri, kuid on ka asutusi, kuhu võib kaasa võtta ükskõik millise lemmiklooma.

Iga loom ei sobi tööle kaasa võtmiseks, näiteks need , kes on võõraste peale kurjad, kes on lärmakad, hüperaktiivsed või vastupidi, väga arad ja kartlikud. Kontorikoer peab olema heade kommetega, treenitud, sõnakuulelik ja ta ei tohi olla söögivaras, peeretada, norsata valjult ning liigselt ilastada. Omanikku võib see mitte häirida, küll aga kaastöötajaid.

Ja siiani, arvestades kõiki kulutusi, kahjusid selline ettevõtmine seni veel kaasa toonud ei ole."Me ütleme alati, et koerad ei ole siin midagi katki teinud, inimesed küll, aga koerad, ei iial!" ütleb Jeanine Falcon ettevõttest Replacements Ltd., mis on laoks hiina portselanile, kristallile ja hõbedale.

"See on osa meie firmakultuurist, võtta lemmikloomad tööle kaasa", sõnab Falcon, lisades, et on päevi kui terves majas on 20-30 rihmaga, kastides või niisama koera, lisaks veel kassid ja isegi küülikud. 

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine