Koerad kontoris lubatud!

Koerasõbralikud ettevõtted, mis lubavad rahulikke ja hästikäituvaid lemmikuid tööle kaasa võtta, koguvad üha enam populaarsust, kirjutab veebiajakiri adminsecret.com.

Viimane Ameerika lemmikloomad ühingu uurimus leidis, et 20 % firmadest on nüüdsest lemmiklooma sõbralik poliitika. On isegi antud välja raamatuid teemal koerad tööl ja kuidas luua koerasõbralik ettevõte.

Liikumise pooldajad ütlevad, et lemmikloomad tööl aitavad maandada stressi, lisaks jääb ära töötajate pidev muretsemine oma üksinda kodus oleva lemmiku pärast. Loomad aitavad kolleegide vahel hoida häid ja sõbralikke suhteid. Lisaks on see ettevõttele kasulik, sest see on hüve mida saab töötajatele pakkuda tasuta. Paljud ettevõtted lubavad ainult koeri, kuid on ka asutusi, kuhu võib kaasa võtta ükskõik millise lemmiklooma.

Iga loom ei sobi tööle kaasa võtmiseks, näiteks need , kes on võõraste peale kurjad, kes on lärmakad, hüperaktiivsed või vastupidi, väga arad ja kartlikud. Kontorikoer peab olema heade kommetega, treenitud, sõnakuulelik ja ta ei tohi olla söögivaras, peeretada, norsata valjult ning liigselt ilastada. Omanikku võib see mitte häirida, küll aga kaastöötajaid.

Ja siiani, arvestades kõiki kulutusi, kahjusid selline ettevõtmine seni veel kaasa toonud ei ole."Me ütleme alati, et koerad ei ole siin midagi katki teinud, inimesed küll, aga koerad, ei iial!" ütleb Jeanine Falcon ettevõttest Replacements Ltd., mis on laoks hiina portselanile, kristallile ja hõbedale.

"See on osa meie firmakultuurist, võtta lemmikloomad tööle kaasa", sõnab Falcon, lisades, et on päevi kui terves majas on 20-30 rihmaga, kastides või niisama koera, lisaks veel kassid ja isegi küülikud. 

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Küsitlus

Kas osaled võistlusel PARIM SEKRETÄR 2018?

 • Osalen ise
  0%
  0%
 • Soovitan kolleegi
  0%
  0%
 • Soovitan tuttavat sekretäri
  0%
  0%
 • Ei osale ega soovita, kuid jälgin võistlust veebis
  40%
  40%
 • Ei osale ega soovita
  50%
  50%
 • Muu
  10%
  10%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima otsib BÜROOJUHTI

Maxima Eesti OÜ

24. aprill 2018

Teabevara