Koerad kontoris lubatud!

Koerasõbralikud ettevõtted, mis lubavad rahulikke ja hästikäituvaid lemmikuid tööle kaasa võtta, koguvad üha enam populaarsust, kirjutab veebiajakiri adminsecret.com.

Viimane Ameerika lemmikloomad ühingu uurimus leidis, et 20 % firmadest on nüüdsest lemmiklooma sõbralik poliitika. On isegi antud välja raamatuid teemal koerad tööl ja kuidas luua koerasõbralik ettevõte.

Liikumise pooldajad ütlevad, et lemmikloomad tööl aitavad maandada stressi, lisaks jääb ära töötajate pidev muretsemine oma üksinda kodus oleva lemmiku pärast. Loomad aitavad kolleegide vahel hoida häid ja sõbralikke suhteid. Lisaks on see ettevõttele kasulik, sest see on hüve mida saab töötajatele pakkuda tasuta. Paljud ettevõtted lubavad ainult koeri, kuid on ka asutusi, kuhu võib kaasa võtta ükskõik millise lemmiklooma.

Iga loom ei sobi tööle kaasa võtmiseks, näiteks need , kes on võõraste peale kurjad, kes on lärmakad, hüperaktiivsed või vastupidi, väga arad ja kartlikud. Kontorikoer peab olema heade kommetega, treenitud, sõnakuulelik ja ta ei tohi olla söögivaras, peeretada, norsata valjult ning liigselt ilastada. Omanikku võib see mitte häirida, küll aga kaastöötajaid.

Ja siiani, arvestades kõiki kulutusi, kahjusid selline ettevõtmine seni veel kaasa toonud ei ole."Me ütleme alati, et koerad ei ole siin midagi katki teinud, inimesed küll, aga koerad, ei iial!" ütleb Jeanine Falcon ettevõttest Replacements Ltd., mis on laoks hiina portselanile, kristallile ja hõbedale.

"See on osa meie firmakultuurist, võtta lemmikloomad tööle kaasa", sõnab Falcon, lisades, et on päevi kui terves majas on 20-30 rihmaga, kastides või niisama koera, lisaks veel kassid ja isegi küülikud. 

Osale arutelus

 • sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

ÄRIPÄEV AS otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

28. september 2018

Teabevara